25 Август, 2018 14:10 2 088 7

Пияна непълнолетна нападна възрастни, души баба инвалид

  • тийнейджърка-
  • нападение-
  • възрастни

Инцидентът стана в Русе

17-годишно момиче нападна възрастно семейство в дома им в центъра на Русе. По думите им, тя е била в нетрезво състояние.

Тийнеджърката е счупила прозореца, нахлула е в стаята и започнала да души 75-годишна жена, която е инвалид.

Антоанета и Лука още не могат да се съвземат от случилото се. Възрастната жена, която е трудноподвижна, разказа, че около 4 часа се събудила от блъскане по входната врата. Видяла, че е момиче и помислила, че има нужда от помощ и отворила.

„И като се изправи – силно лъха на алкохол. Върви зад мен и влиза и аз вече виждам, че не мога да се оправя и отворих на мъжа ми вратата и почнах да му викам моля ти се, звъни на полицията. Тя като чу полицията, тръгна оттук, ама значи като лъвица, като сърна прескочи оградата“, каза Антоанета Араклиева.

Съпругът веднага позвънил на тел. 112 и излязъл в края на улицата да чака полицаите. През това време обаче нападателката атакувала отново къщата - строшила стъклото на прозореца и нахлула в стаята.

„И ми вика: „Ще те убия“, и ме хвана за врата, тогава само викам: „Божичко“. Тя ме блъсна и аз паднах, всичко ми е убито, но най-вече душата“, каза жената пред БНТ.

„Като отидох да я видя, тя лежи. Помогнаха ми полицаите и я вдигнахме. Жена ми е в шок, аз също“, добави Лука Араклиев. За щастие, Антоанета Аркалиева се е разминала само с натъртвания и синини по тялото. Възрастните хора си обясняват агресията на младата жена и с вероятна употреба на наркотици.

„Не съм виждала такива очи. Аз вече си отивам, но децата ни трябва да растат в здрава среда, да няма наркотици“, смята Араклиева.

Полицаите, които пристигнали на място, успели бързо да заловят нападателката в района. Проверката по случая продължава. В нея участва и инспектор от Детска педагогическа стая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    8 2 Отговор
    защо закрихте ТВУ_тата, защо закрита трудовите лагери, защо премахнаха смъртната присъда,.....
  • 2 КОЧА

    7 3 Отговор
    ВИЖТЕ В КАКВА НЕСИГУРНА ДЬРЖАВА ЖИВЕЕМ И ЗАЩО ХОРАТА СИ ПРОДАВАТ ВСИЧКО И БЯГАТ ОТ ТУК И АЗ Я ОБМИСЛЯМ ВЕЧЕ ТАЗИ СТЬПКА И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЬРНА -------А ОНИЯ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЗА НАРОДА ИКРАДЬТ РИ КРАДЬТ АМА ЩЕ ЕДО ВРЕМЕ И ЩЕ ПРЕСЬХНЕ ИЗВОРЧЕТО - КАТО НА МИТИО ОЧИТЕ ---ПРОКЛЕТ ДА ЕЕЕ .
  • 3 Салам Алеко

    6 3 Отговор
    "Живите мъртви" нова серия! Сега като я набара синът на бабката, ще направи от пубера хептен зомби!
  • 4 antropos

    3 2 Отговор
    Фамилията на семейството е Аркалиеви!
  • 5 Монк

    1 4 Отговор
    Това да не е внучката им?
  • 6 бабаСтанка

    3 2 Отговор
    Кой пък те пита теб, махленска клюкарко?!
  • 7 Анонимен

    4 0 Отговор
    Едно време ходеха на летни бригади, а сега, надрусани и пияни, ами Каракачанов да ги прибира и с 20 кг на гърба да се окопават и по баира на горе в този пек с противогази на главата, че да им дойде акъла