Last news in Fakti

25 Август, 2018 15:19 4 175 2

Секс игра подпали бивша детска градина

  • бивша детска градина-
  • пожар

Полицията разкри кой запали бившата ЦДГ „Златна рибка“, която се намира срещу хотел „Приморец“ в центъра на Бургас.

Изоставената постройка на бившата детска градина е разположена на кръстовището на бургаските улици „6-ти септември“ и „Александър Батенберг“. Извършителката на палежа е 37-годишната М.П. от Бургас, обявена за общодържавно издирване от 8 май т. г.

Установена е на 20 август т.г., когато е доведена в сградата на Първо Районно управление – Бургас – направила е пълни самопризнания, като по думите ѝ, пожар възникнал, докато пребивавала в една от стаите на изоставената постройка с 36 годишен бургазлия, с който пушили цигари и се забавлявали.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пожарникар

    20 1 Отговор
    Изпепеляващ секс!
  • 2 ПЕЕВ

    1 0 Отговор
    ЦИГАНСКА РАБОТА.