15-годишно момиче беше изнасилено в Италия

25 Август, 2018 15:54
45 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 5767
Автор: Денис Джамбазов

15-годишно момиче беше изнасилено на плаж в италианския град Йезоло, провинция Венеция, предадоха медиите на Апенините. Чужденец е извършил грозното престъпление.

Младото момиче е било на почивка в курорта заедно със своите родители. Те я пуснали да прекара вечерта със свои приятели на плажа. Тийнейджърката се отделила само за момент от групата младежи и била нападната от непознато лице в тъмнината.

Нейните приятели веднага сигнализирали в полицията, притеснени от отсъствието й, но било прекалено късно. Младото момиче било сексуално насилено от непознат. След това тя е била настанена в болницата. Полицията води разследване по случая. До момента е известно единствено, че насилникът е „чужденец“.

Кметът на градчето Валерио Зоджа заяви, че целият град е потресен от случилото се. Някои италиански издания пишат, че насилникът е млад мигрант. Полицията е предприела мащабна операция по залавянето му. Новото италианско правителство е твърдо против приема на бежанци, а една от причините са зачестилите нападения в Италия през последните години.