26 Август, 2018 12:37 2 024 7

Мъж заплаши бившата си: Ще те направя да не се познаеш

  • заплахи-
  • бивша

Мъж нападна бившата си половинка в Първомай. Причината да се разгневи станала заповед на съда, с която му се забранява да доближава нея и невръстния им син, тъй като я тормози и насилва, съобщи TrafficNews.bg.

Вчера 52-годишната жена завела детето в Центъра за обществена подкрепа в града. В един момент отнякъде се появил бащата и ги нападнал. Мъжът, който е криминално проявен и осъждан, им налетял и започнал да крещи: Докато дойде полиция, ще те направя да не се познаеш. Тази заповед ще отпадне и ще видиш тогава какво ще се случи с теб".

Докато се заканвал, дърпал детето да тръгва с него.

Жената се притеснила, разплакала се, но все пак успяла да позвъни на тел. 112. Разбирайки, че всеки момент ще дойде полиция, бившият й мъж се качил в автомобила си и избягал. Малко по-късно е открит от полицията в Пловдив и е откаран в районното в Първомай, където е задържан за 24 часа.

За случая е уведомен дежурният прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ghost

    11 17 Отговор
    Освободете мъжа и смърт за курвата
  • 2 Ghost

    0 8 Отговор
    Искам да съ срещна с тоя мъшкар ще му се надупя и ще разтворя бузки!

    Коментиран от #3

  • 3 Мehmedcho

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ghost":

    Циганин,скрии се в махалата!!
  • 4 no name no face no number

    8 1 Отговор
    Пак мъжете виновни, нищо ново.Като е криминално проявен защо се е хванала с него??? Щото и е снасял парички ееее явно е секнало кранчето и хайде .....урвата бега веднага с измислени причини.На днешно време насилието им е супер лесен начин за безотговорно измъкване и зарязване на съпруга в калта и поради тази причина убииствата на урви ще се увеличат, защото щом закона не те защитава можеш да се защитиш сам пък после все тая къде ще лежиш. Семейството е нещо много лично и държаеата няма право да го руши с измислени закони.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.