Last news in Fakti

26 Август, 2018 13:56 1 314 2

Ракитич към ПСЖ: Забравете за мен!

  • барселона-
  • ракитич-
  • интерес-
  • псж

Хърватският халф остава в Барселона

Халфът на Барселона Иван Ракитич отряза изцяло мераците на френския гранд ПСЖ. Хърватинът призна, че е имало добра оферта за него, но в крайна сметка е избрал да остане при каталунците.

„Офертата на ПСЖ беше от тези, които си струваше да бъдат разгледани и премислени, но аз защитавам цветовете на Барселона и няма по-велико нещо от това, така че оставам”, заяви Ракитич.

„Моето семейство също имаше решаваща дума, защото наистина се чувстваме много добре в Барселона. Никой не може да ми предложи това, което вече имам тук. Играя за най-силния клуб в света”, добави халфът на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Кво да правиш в ПСЖ?Да лъскаш обувките на Мбапе или да взимаш автографи от половината отбор ли?
  • 2 Best

    1 0 Отговор
    Лайньо-Ракитич не е мръсен,алчен циганин като Геймар,човека има чест и достойнство и привилегията да играе за най добрия отбор.Всичко е ясно.А,ти не спирай да лъскаш-бастун.