Last news in Fakti

27 Август, 2018 10:21 3 634 13

Мъж счупи пръстите на охранител, ощипал съпругата му

  • охранител

Три месеца условна присъда отнесе пловдичанин, пребил охрана в магазин за плод и зеленчук в центъра на града. Причината за побоя било ощипване на съпругата на нападателя от въпросния служител на търговския обект, пише trafficnews.bg.

Екшънът се разиграл в края на миналата година. Пловдивчанка посетила магазин за плод и зеленчук в централната част на Пловдив. Дамата решила да си подбере ябълки и започнала да рови в кашона, както разместила другите касетки в магазина. До жената се приближил служител, който отговарял за подредбата на стока и за охраната на обекта. Той обяснил на клиентката, че подобни действие са забранени. Клиент и служител влезнали в пререкание, като последния ощипал жената за рамото. Възмутена дамата поискала да говори с управителя.

Пред магазина клиентката била отново уведомена от супервайзъра, че практика на магазина е клиентът да избира само от най – горе изложената стока, без да се местят кашони с друга такава.

В същото време охранителят бил пред търговския обект, седнал на стол.

Жената платила покупките си и си тръгнала. Разстроена от постъпката на служителите, пловдивчанката разказала всичко на мъжа си. Ядосан съпругът се върнал в магазина и поискал сметка от охранителя, защо е пипал жена му, но отговор не последвал. Това разярило още повече съпруга. Той забил шут в крака на седналия охранител. Служителят паднал, а когато се опитал да се изправи, нападателят го сграбчил за якето и го метнал на желязна маса. След това започнал да го удря в лицето и тялото.

Клиентите и управителката на магазина се намесили в скандала и разтървали двамата мъже. Била повикана и полиция.

Натупаният охранител потърсил и лекарска помощ. Медиците са констатирали, че два от пръстите на ръката му били счупени. Служителят бил гипсиран и 60 дни не можел да ходи на работа.

Година по-късно нападателят получи наказанието си. През изминалата седмица мъжът се изправил пред Районен съд – Пловдив. По време на заседанието са били разпитани множество свидетели, сред които жертвата, управата на магазина и съпругата на нападателя. Изготвена е била съдебномедицинска експертиза, в която е описано, че на пребития мъж е нанесена средна телесна повреда изразяваща се в счупване на пръстите, което е довело до болка и страдание и временна нетрудоспособност.

Пред магистратите обвиняемият не се признава за виновен. Той отрекъл да е удрял охранителя. Подобна версия е изложила и съпругата му, но твърденията им не са били зачетени. Всички останали свидетели и видео запис от камерите доказват обратното, а именно, че агресивният мъж е нападнал служителя на магазина.

В крайна сметка съдът го наказа с условна присъда – 3 месеца с 3 години изпитателен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгения

    26 14 Отговор
    Едва ли пиклата е ощипана.
  • 2 Гост

    19 7 Отговор
    Т.е стига се до управител, ама "дамата" понеже не и станало по нейната, насъсква мъжо да ходи да ги бие.

    ей големи "батки" на всякъде, един такъв наскоро претерпа професор щото задявал жена му.

    А след като не се признават за виновни, може ли и по 1 година ефективно за лъжесвидетелстване? Всеки в съда уж под клетва и все отрича винаги всичко.

    Коментиран от #11

  • 3 ренегат

    29 6 Отговор
    Е това е истински съпруг - вие какво очаквате , така се действа .
  • 4 Ежко

    7 7 Отговор
    Само сумиране на присъдите трябва 2 години за хулиганство - 1 за лъжесвидетелстване за мъже и 1 година за лъжесвидетелстване за жената!Строго и справедливо!
  • 5 гост

    29 2 Отговор
    Значи да продаваш наркотици на деца и да ступаш нагъл охранител се наказва по един и същи начин. Браво съд, браво Българио!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гнида

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    Просташко е да се политизират темите ! Освен политическите , разбира се .....
  • 8 перко

    11 4 Отговор
    днес ощипал утре друго ще си позволи добре си го е отнесъл
  • 9 Йосип Броз Тито

    11 1 Отговор
    Аз помислих да не я е ощипал по дупето...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 МЪСТ

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    БОКЛУКА ПРОФЕСОРА СИ ГО ЗАСЛУЖИ
  • 12 ЕХА

    2 0 Отговор
    ощипалници му счупиха, що пипаш жена на близкия..Не може да се пипат касети отдолу, а само горе с боклуци.
  • 13 БАХУРА

    1 0 Отговор
    Ами така става ,като щипе чужда жена .