Last news in Fakti

27 Август, 2018 11:24 13 123 11

Трагедия! Български футболист почина в съня си

  • рачев-
  • сън-
  • смърт-
  • розова долина

Емил Рачев е взел участие в мач в събота

Звездата на Розова долина Емил Рачев е починал в съня си снощи. 28-годишният футболист си е отишъл внезапно от този свят. Рачев е взел участие в съботния мач на „розите” срещу Созопол в Казанлък от Трета лига при загубата с 1:2. Играл е много добре - подал е за гола на домакините и е ударил греда.

Чувствал се е отлично физически, но е бил в лошо настроение заради поражението. Вчера е трябвало да се види със своя треньор Атанас Апостолов.

„Първо вчера се чухме по телефона, после си писахме. Идеята беше да се срещнем и да коментираме мача. Но го отложихме за понеделник. И ето че тази сутрин ми се обадиха, за да ми кажат, че е починал снощи в съня си. Всички сме в шок. Много тъжно, много...”, заяви разстроеният Атанас Апостолов пред Блиц.

Според запознати, преди години Емил е имал проблеми със сърцето. Лекарите обаче му казали, че нещата не са сериозни и може да продължи да играе футбол. Преди началото на сезона той и всички останали играчи от Розова долина са минали през задължителните медицински изследвания. Резултатите на Рачев са били много добри – включително и направената електрокардиограма.

Емо е роден на 9 април 1990 година в Казанлък. Носил е още екипите на Берое, Нефтохимик и Черноморец (Поморие). Погребението му ще бъде в Казанлък утре в 14 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стив

    81 3 Отговор
    Бог да го просто момчето! За това, яжте, пийте (с мярка!) и си носете новите дрехи, че не се знае, знае ли се...

    Коментиран от #2, #4

  • 2 ванко

    28 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стив":

    Абсолютно.
  • 3 ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ

    54 0 Отговор
    СВЕТЛА МУ ПАМЕТ...ДА ПОЧИВА В МИР...
    ЖАЛКО...МЛАД МЪЖ В РАЗЦВЕТА НА СИЛИТЕ СИ...
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ..
  • 4 Ryty

    10 34 Отговор

    До коментар #1 от "Стив":

    Тъпо е това дето го драскаш. Не си наясно кво друсане и пиене е сред тия "спортисти". Кой квото сам си направи... Преди време що не мряха футболистите? Щото комунизма им беше виновен

    Коментиран от #6

  • 5 Кво туй

    3 25 Отговор
    Само от снимката ми става ясно че е напушен с тия червени фатове няма кво друго да е

    Коментиран от #11

  • 6 Шпек Салам Народен

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ryty":

    Преди време,по комунизма,хаповете ги раздаваха,като задължителна част след тренировка.Включително анаболи,от които ставаш машина.
    Явно си по-млад от "комунизма" или не си тренирал активно по онова време.

    Коментиран от #8

  • 7 Слави

    4 0 Отговор
    Защо не ме учудва след като се е оплаквал от проблеми със сърцето, а и: "Публикувано във факти.бг: Лекарите обаче му казали, че нещата не са сериозни и може да продължи да играе футбол".

    Също като маса млади хора, които познавам, след като докторите им казват че са здрави си отиват немили недраги.
  • 8 Ryty

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Шпек Салам Народен":

    В спорта винаги е имало добавки и стимуланти, с тая разлика че преди не мряха като мухи. Сега няма спортисти има наркомани връзкари които нищо неправят освен да се разхождат по терена и да друсат по дискотеки, кажи ми ти как един футболист ще е зле със сърце при положение че бяга само това е кардио не е натоварен с щанги айде краката ще са му леж щото се ритат но сърцето как. Ще ти кажа как друсане и виагри да са големи eбaчи. Аман от герб и "футболистчета" Щото как една помия като бистрица ще е в ешитани ако не я набита огнебореца. А бистрица кви са? Пияниците и наркоманите от банкя дето..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Доктор Морков

    3 0 Отговор
    Жалко за младия човек! Лично се сещам за случаи на внезапна смърт. Разрив на сърцето, Вентрикуларна фибрилация - една от двете камери на сърцето излиза от ритъм и...край. Може и инфаркт - запушване на кръвоносен съд. Една кардиограма не хваща сърдечен порок. Може би Холтер + ЯМР, но кой прави такива изследвания на здрав 28 годишен младеж? Мозъкът умира минути след спиране на кръвоподаването към него. Причината за смъртта ще се изясни при аутопсията. Бог да го прости момчето!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.