Last news in Fakti

27 Август, 2018 20:15 2 929 23

Русия отново на протест срещу САЩ

  • русия-
  • протест-
  • сащ

Мария Захарова с обвинения към американската администрация

Говорителят на външното министерство на Русия Мария Захарова заяви, че новите санкции на САЩ срещу нейната страна, размиват световния контрол на въоръжение, съобщи ТАСС.

САЩ вкараха в сила новите санкции днес. Те са свързани с обвиненията срещу руските власти, че стоят зад отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал във Великобритания.

„Виждаме тези действия като част от целенасочена политика за подкопаването на международната структура в областта на контрола и разпространението на оръжия. За разлика от САЩ, Русия остава ангажирана със своите задължения. Целият ни химически арсенал е напълно унищожен. Това е проверено, включително и от американски експерти“, заяви Захарова.

Руски представители заявиха, че предстои изчисление на въздействието, което действията на САЩ ще укажат върху страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    13 37 Отговор
    Заглавието на тази статия трябва да е : Мара с малките бозки пак реве като вдовица за туй !!

    Коментиран от #5

  • 2 русия е джудже

    10 34 Отговор
    Кремълските джуджета пак са се насрали.Отивайте да ревете на арменския поп ,женички.

    Коментиран от #7

  • 3 Мноооооооооого прост

    38 8 Отговор
    Някой се радват други плачат, а фактите говорят: Сащ си разиграват коня както си искат! Нарушават всички международни закони и споразумения ! Историята помни такава една империя ..от нея са останали само развалини ..колелото на историята се върти , дано не съм съвременник на това, което следва !

    Коментиран от #6

  • 4 Бесен Язовец

    13 6 Отговор
    Русняцити, вместо да реват от ден на ден, като разгонени магарета да вземат и да им спрат двигателите за космическите ракети, хем тукашните троло-каскети да мирясат най на сетне.

    Коментиран от #11

  • 5 Borislav Popov

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Дааа ... - заглавието май много те вълнува ? А ти с големи топки ли си ? Питам за главния мозък - да не си помислиш за нещо друго ?!!

    Коментиран от #8, #10

  • 6 Borislav Popov

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "Мноооооооооого прост":

    Точно щото вече не го разиграват са изпаднали в истерия и се чудят на кого да скочат ! Ама се оказва че положението за последните 7-10 години се е променило много. Най много да скочат на Сомалия !
  • 7 Borislav Popov

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "русия е джудже":

    Другите като са джуджета - ти Снежанка ли си брато/сестро/ ? С колко от тях спинка ?
  • 8 Бесен Язовец

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    В главния мозък няма никави топки ве, "мозък" такъв, аре пак у седми клас да повтаряш анатомията.

    Коментиран от #9

  • 9 Borislav Popov

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Ами няма я ? То в твоя и гънки няма ! Като билярдна топка е . Единствената ти гънка е тая дето сядаш на нея.

    Коментиран от #13

  • 10 Бесен Язовец

    5 9 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Споко бе каскет и да се вълнуваш и да не се вълнуваш, на тойта Мара бозките нема да и пораснат, освен тукашните рублерасти да и съберете някоя друга рупия, та да се просиликони !!

    Коментиран от #12

  • 11 Реалист1

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Парите не миришат. Могат да им спрат други неща и да увеличат цената на ракетите
  • 12 Borislav Popov

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Аз съм си спокоен ! А ти често ли се чешеш по главата ? Не си мисли че ти расте мозъка - не си си мил скоро косата заради каскета !!!

    Коментиран от #14, #15, #16

  • 13 Бесен Язовец

    4 6 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    В твоя гънки няма, в моя гънки няма, бла, бла, бла, туй каскетите като не можете нещо разумно да измислите, включвате пета тъпа скорост и започвате да бълвате всякакви простотии, от рода на доктора, психиатара, мозъка, хубава работа, ама каскетска.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 стоян георгиев

    3 7 Отговор

    До коментар #16 от "русофилска подлога":

    много добър пост.препоръчвам го на всички путинови патриоти.дори не бих ги нарекъл русофили щото те не са фенове на русия ,а на путин.ако русия бе страна от типа на канада или австралия те нямаше да са руски фенове.тях ги влече тоталитаризма въпреки че много държат на демократичните си права и никога не биха жертвали живота си в демократична българия за тоталитарна русия,тва обаче не им пречи постоянно да пишат против родината си и народа си в полза на путин.соцносталгици ,кво да правиш,тва е наи-обърканото и разрушеното от комунистическото наследство поколение.

    Коментиран от #18

  • 18 аналитик

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "стоян георгиев":

    Доста сте повърхностни Стпян и подлогата по-горе. Тук не дтава въпрос за България, а че Щатското ръководство налага санкции по цял сят като диктатор, а не е редно да е така. За световните проблеми бе създадено ООН, но то стана проводник пак само на Щатските желания. Не казвам, че не е възможно Скрипал да са отровени за назидание от руски агенти, но щом не е доказано то е хипотеза, а Сащ и Великобритания го размахват като неошровержим факт. А това е нередно, защото излиза, ще който си намери основание може да прави и войни! Така е почнала и ВДВойна. Не е редно, въз основа на обвинение без факти да се издава и присъда! Новичок имат няколко тайни служби. Говори се, че руски дженерал за пари е продал и технология. Но са слухове. Това е, като да стреля някой с пистолет Колт - значи ли, че е американец? Войната срещу Русия е за да се унищожи - тя е силна и е пречка за глобалистите диктатори. Китай също. И за ресурсите и да ги обсебят.

    Коментиран от #22, #23

  • 19 Оутпут Олигофрена

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "русофилска подлога":

    Кой туй русофил? Прдписвам свободно от Руски..Нямам деца. Не ходя на БАЛАНТАЙНско море, а го пкя у дома. Не ходя зима на КАМЧИЯтка, а замезвам с нея. Прочети книги на А Бушчинов и ще видиш що е стил. Имам руско ножче Mr.Blade Astris, което е сD2 стомана и е по-удобно от 95% от хилядите други модели и щатски и китайски, испански, джерманс и др.. Препоръчвам ти и Kizlyar Byker 2. Руски е. Имат и други добри стоки, много са. Щях да купя българско, но не видях подобно, дори Менли нямат. И какво толкова ти е смешна Русия, че я презираш? А, ти какво си дал на света, че присмиваш други? Руснаците правят доста хубави неща. Стени отоплители, тапети, оръжия, картини, .... Ти къде си силен, да сравним по теб?
  • 20 Истината

    1 4 Отговор
    Повсеместно побъркване в Русия: За вицове в нета – съд!
  • 21 Чичо Доналд

    1 3 Отговор
    За пиклата с малки цицки - [email protected]
  • 22 Румяна Костова

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "аналитик":

    Съгласна съм с Вас,възможно е Русия да е отровила за назидание Скрипал, но малко вероятно е да го е направила точно пред изборите и 12-те години след задържането му и 4 -те години ,в които той е прекарал в руски затвор със строг режим..Могло е например там по-лесно да го назидаят. Да стъпи накриво или някой съкалийник да му пръсне мозъка.
  • 23 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "аналитик":

    сащ са свободна страна и могат да търгуват с когото решат.всъщност санкциите са нежеланието на сащ да търгуват с русия.такова нежелание има и европа и канада и япония и австралия и южна корея и т.н. и т.н. бели държави.тва е заради принципа основан от чърчил,че няма защо да храним крокодилите с надеждата да ни изядат последни.що европа и сащ да продават на русия технологии?за да прави тя с тях ракети и бомби насоечени срещу нас?що да финансираме руската икономика ?за да помага на нашите наи-големи врагове като иран или северна корея?воината скъпи пич е станала точно щото не са били взети навреме мерки срещу сатрапите хитлер и сталин и света свободно ги е зареждал с технологии и суровини докато са успели да се подготвят.сега е същото.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания