Last news in Fakti

28 Август, 2018 13:37 7 458 8

Ченгето от Бевърли хилс ще става татко за десети път

  • пейдж бъчър-
  • еди мърфи-
  • мел би

Дългогодишната приятелката на Еди Мърфи е бременна с второто им дете

Ченгето от Бевърли хилс ще става татко за десети път - 1

Дългогодишната приятелката на Еди Мърфи е бременна с второто им дете. С него наследниците на 57-годишния актьор ще станат 10, съобщи Contactmusic.

"Мърфи и Пейдж Бучър с удоволствие обявяват, че очакват второто си дете през декември" - каза представител на актьора пред сп. People.

Еди и Пейдж имат 2-годишна дъщеря. Те са двойка от 2012 г.

Ченгето от Бевърли хилс ще става татко за десети път

Еди Мърфи има пет деца на възраст от 28 до 16 години от бившата си съпруга Никол, с която се раздели през 2006 г. след 22-годишен брак. Той има синове на 29 и 26 години от Полет Макнийли, както и син на 27 години от Тамара Худ.

Бившата спайска Мел Би също му роди дъщеря, която е вече на 11 години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цаца ама риба

    13 5 Отговор
    Еди , то е Толкова голям че няма Стигане направо !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 толерантен

    13 2 Отговор
    Ако вържеш на едно магаре кесия с жълтици за опашката може и владика да стане.
  • 4 Alfa Romeo

    17 2 Отговор
    Свършиха ли хората по земята че от дърветата ги зимате вече! Но за съжаление бели к***и не ме изненадват! Не й пука маймуната важни са парите му!

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Шаран БГ

    7 2 Отговор
    Хубав анекдот има за бикът-осеменител, който нормално трябвало да извърши на ден до 15 оплождания. От първите банки се чул женски глас: - Моля Ви, г-н професоре, повторете го, за да се чуе добре и на седящите на последния ред ! От последните редове веднага се обадил мъжки глас: - Извинете г-н професоре, бикът колко крави трябва да заплоди? Естествено колега, около петнадесет ! Моля Ви г-н професоре, повторете го още веднъж, че да се чуе и на първия ред !!! Така че Еди Мърфи, при наличието на толкова много обекти, може да стане татко и за 20 /двадесети/ път.
    Като има пари да плаща издръжки -- колко му е.......
  • 7 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Alfa Romeo":

    Просто е смешно и траги-комично - Еди има 5 пъти по-голям нос и е 10-на см по-нисък от нея. То всичко в тази връзка крещи, че тя е с него заради парите му е долна к@рВа.
  • 8 Ром от Столипиново

    6 2 Отговор
    Много чавета , кой ще ги учи да крадат ?