28 Август, 2018 15:41 3 276 2

Дани Катерицата тръгна по стъпките на баща си

  • катерицата-
  • дрога-
  • дилър

16-годишен ученик от Сандански бе задържан за разпространение и продажба на наркотици в курортния град. Дани Д. -с прякор Катерицата е арестуван след обиск в дома му, където полицаите открили пакетчета, разфасован и приготвен за продажба канабис, както и електронна везна, пише struma.com.

Непълнолетният дилър е арестуван. Той е син на известния в миналото Христо Д., -Ицо Катерицата, който има криминални прояви и е лежал в затвора за разпространение на дрога.

Ученикът отдавна бил обект на наблюдение на полицаите в Сандански. Той предлагал наркотици, канабисови цигари на ученици в курортния град. Това не е първият ученик в Сандански задържан с канабис, помните случая с непълнолетната Симона, която продаваше канабис в двора на едно от училищата и бе задържана на място. След нея още няколко младежи бяха задържани и обвинени в търговия с наркотици. Става страшно, коментират полицаите.

Възрастовата граница на дилърите на дрога се снижава, големите разпространители използват малки деца като мулета, за да отърват наказание. Дани Катерицата е в ареста. Учителите му са информирани. Спестяваме името на училището, в което учи дилърът умишлено, докато видим какви мерки ще вземе ръководството спрямо него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    7 1 Отговор
    Крушата не пада по-далеч от дървото!
  • 2 Минстро де Хустисия

    0 1 Отговор
    Ми да завземат пазара и да го си намерят хора които,ще спазват някви правила..щото в момента се плащат едни суми на едни хора да не ги закачат и нищо съществено не се случва.. :D пък хич да не е се продава повече от хляба... и всички си мълчат :D