Last news in Fakti

28 Август, 2018 14:55, обновена 28 Август, 2018 16:32 3 728 10

Нахлуха в офисите на фирма, част от "Трейс-Своге"

  • трейс-
  • трейс-своге-
  • дупница-
  • своге

Акция в Дупница, разследват „Мега Инвест Холд“

Нахлуха в офисите на фирма, част от "Трейс-Своге" - 1
Снимка: БТА

Полиция, жандармерия и разследващи влязоха в офиса на фирма „Мега Инвест Холд“ в Дупница. Цитиран от Радио „Фокус“-Пирин, директорът на полицията в Дупница Борис Динев съобщи пред журналисти, че започват процесуално-следствени действия.

„Мега Инвест Холд“ е част от консорциума на „Трейс-Своге“, ремонтирал пътя край Своге, където на 25 август автобус катастрофира и 17 души загинаха. „Мега Инвест Холд“ участва с 40% в консорциума, ремонтирал 82-километровото трасе от Мездра до Нови Искър, в което влиза и отсечката при град Своге. Неин собственик е Цветан Славейков Цветанов, като фирмата участва и в снегопочистването на град Дупница. Преди полицията и разследващи на адрес „Самоковско шосе“ 38 пристигнаха счетоводители на фирмата, които към този час се намират в обекта.

Властите претърсват и другия офис на „Мега Инвест Холд“ в Дупница, намиращ се на улица „Иван Вазов“ в центъра на града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    11 1 Отговор
    А брицифинг ще има ли , че нещо много ми липсва
  • 2 sadisty

    20 1 Отговор
    Много показно нещо с тая думичка "НАХЛУХА", цялата ви работа е такава , след дъжд качулка
  • 3 ГОСТ

    14 1 Отговор
    СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. АКО НАВРЕМЕ СИ БЯХА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ЖЕРТВИ И ВИНОВЕН ДА Е САМО ВОДАЧА НА БУСА.

    Коментиран от #8

  • 4 Митьо Слепото

    6 1 Отговор
    Абе я за по-сигурно кажете,че са ортаци на Митьо Овците и готово.
  • 5 Лопатата

    19 2 Отговор
    "Нахлуха" е дума, асоциативно свързана с набег на крадци и мародери, на на официалната власт. Първо се възмутих, че е използвана за полицията, но се замислих, че си е тъкмо на място! Цялата държавна машина е пълна с крадци и мародери, нахлуващи в нашите домове и ограбващи живота ни.
    Държавна безВласт!
  • 6 За балъци ли ни имате?

    10 1 Отговор
    Абе що тая "акция" не я направихте в деня след трагедията?..........,дадохте им време да си оправят нередностите по документите,и ще излезе че всичко е наред!
  • 7 КОЧА

    8 1 Отговор
    ТОВА Е САМО ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ХОРАТА НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ МАФИЯТА А ТЯ ВЕЧЕ Е НАВСЯКАДЕ НА ВСЕКИ ЬГЬЛ ГЛЕДАТ А ПОСЛЕ СЕ СЛУЧВА НЕОЧАКВАНОТО АКО СИ СГРЕШИЛ НЯКЬДЕ СИ ПОЛУЧАВАШ ЗАСЛУЖЕНОТО И НЯМАШ ВРЕМЕ ДА СЬЖАЛЯВАШ ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е КЬСНО ...............................................
  • 8 Ridik

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Каква работа да си бяха свършили ? Да бяха асвалтирали цяла България с асфалт на не повече от 2 години, при това едновременно. Какво му е на пътя ? 90% от пътищата в България са по-лоши. Какво сте ревнали всичките ? Я си вижте обувките. От тук виждам, че не ги лъскате по два пъти на ден. Като е било толкова лошо времето ако е трябвало ще спре. На този принцип всички сме с единия крак в затвора. Всеки някога нещо е подписвал. Решиш ли да угаждаш на близките можеш да напълниш затвора без никакви затруднения. Да арестуват и кучето, което е препикало колчето на мантинелата. И все управляващите са криви. Извънземни да са пак не могат да предвидят всичко при този мързелив и непрекъснато оплакващ се народ който хем не иска да плаща данъци, хем е отворил уста като хипопотам в швейцарски зоопарк.
  • 9 Townboy

    2 1 Отговор
    Всичко е цирк за пред матряла! От 1944г насам партията е само една. След 1989г се мултиплицира в името на това да се запази статуквото. Дори и вашият любимец Славо е един от Тях.
  • 10 Крив

    2 4 Отговор
    Да сега фирмите ви виновни. Аз лично съм виждал такива катастрофи и във Австрия и в Сърбия на перфектен асфалт. Може да се случи по ред причини. Замислете се и стига сте се харчили с безмислени акции и си нахлуйте тия работи някъде другаде