30 Август, 2018 00:00 2 006 2

КОРАДО-България дава дивидент от 0,10 лв. на акция

  • корадо-българия-
  • дивидент-
  • борса

Дружеството променя датата на извънредното Общо събрание на акционерите си

КОРАДО-България насрочва извънредно Общо събрание на акционерите си на 31 октомври т.г., като датата подлежи на одобрение от Надзорния съвет на дружеството.

Това става ясно от съобщение до медиите.

Очаква се акционерите да гласуват изплащането на дивиденти два пъти годишно, след като тази възможност бе включена в Устава на компанията на Общото събрание на ационерите, проведено на 23 май т.г.

Очаква се също да бъде прието решението на Надзорния съвет на КОРАДО-България от 26 юли около 40% от нетната печалба на дружеството в размер на 1 316 861 лв. да бъде разпределена като дивидент. Това ще представлява 0,10 лв. на акция.

Първоначално извънредното Общо събрание бе предвидено за 19 септември т.г. След като обаче сайтът на Търговския регистър блокира, стана невъзможно да бъде изпълнено в срок законовото изискване за публикуване на обявата за Общото събрание, поради което датата на неговото провеждане трябваше да бъде променена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Корадо???
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Черен Предател.Измамник