Last news in Fakti

29 Август, 2018 13:24 2 548 0

Роналдо загърби Португалия заради Юве

  • юве-
  • ювентус-
  • португалия-
  • роналдо-
  • кристиано роналдо

Въпрос на приоритети...

Роналдо загърби Португалия заради Юве - 1
Снимка: БТА/ AP

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо ще пропусне мача на Португалия срещу Италия в Лигата на нациите, който ще се изиграе на 10 септември в Лисабон.

ItaSportPress съобщи, че 33-годишният нападател загърбва националните си ангажименти заради Ювентус. Роналдо иска да използва международната пауза, за да „се интегрира“ по-бързо в тима на „Старата госпожа“.

Роналдо смята, че в „по-важно“ да се концентрира над Юве в този момент. По всяка вероятност нападателят ще пропусне и двубоя на Португалия срещу Хърватия няколко дни по-късно.

Кристиано Роналдо остави добри впечатления с играта си в първите два мача с фланелката на „бианконерите“, но все още не е открил головата си сметка. Ювентус плати над €100 милиона за Роналдо на Реал (Мадрид).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА