Last news in Fakti

29 Август, 2018 15:39 1 987 13

Макрон: Орбан и Салвини, аз съм вашият противник

  • еманюел макрон-
  • мигранти-
  • бежанци-
  • виктор орбан-
  • матео салвини

Френският президент заяви, че унгарският премиер и италианският вицепремиер с право гледат на него като основен опонент в Европа по въпроса с мигрантите

Макрон: Орбан и Салвини, аз съм вашият противник - 1
Снимки: БТА/АР

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че унгарският премиер Виктор Орбан и италианският вицепремиер Матео Салвини с право гледат на него като основен противник в Европа по въпроса с мигрантите, предаде AFP.

"Няма да отстъпя пред националистите и тези, които възхваляват словото на омразата. Ако са видели в мое лице основния си противник, имат право", заяви той в Копенхаген в отговор на журналистически въпрос. Френският президент е на двудневно държавно посещение в Дания.

Макрон добави, че през идните дни и месеци ще трябва да бъдат взети решения по мигрантския въпрос, което предполага "сериозност и отговорно отношение", и призова европейците "да останат верни на ценностите си като правото на убежище".

Макрон: Орбан и Салвини, аз съм вашият противник

Вчера в Милано Орбан каза, че Салвини е негов "герой", а Макрон - основен противник. Седем месеца преди европейските избори, на които се очаква това да бъде основна тема, Орбан обвини французите, че са "начело на политическите сили, подкрепящи имиграцията" и че той иска да спре нелегалната имиграция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТИГА ПЛАКА

    41 1 Отговор
    Ти върви една жена като хората си намери,че после плачи.
  • 2 Българина

    37 2 Отговор
    Макрон, същия боклук си като меркел, и двамата сте служители на юдеите чиито е планът за ислямизацията на европа. Ринси бивш служител на еврейска банка, меркел с полски еврейски корени. На всеки е ясно че юдейте си отмъщават на гоите за изгонванеро им от йерусалим от император Адриан и за холокоста. Сега им се паднало. Отговора ще нов и окончателен холокост.
  • 3 Реално

    26 1 Отговор
    Е такива като Макрон и Меркел ще бутнат Е.С.със неадекватните си действия...а не Русия или САЩ---запомнете ми думите.
  • 4 Plovdiv

    25 1 Отговор
    Ако бъдещето на ЕС са плужеци като мЪкАрон и Шмиргела, то да се махаме от тая Гнилоч докато е време!
  • 5 Този бабоеб

    14 1 Отговор
    и на България прави сечение, но нашите традиционно се дупят още, вместо да защитават интересите ни.
  • 6 мек и гъвкав кат за баби

    15 0 Отговор
    Не ги разсмивай ве макарон хаха !
  • 7 Макарончо

    14 0 Отговор
    Идвааам, крийте всички баби!
  • 8 ХанкоБрат

    10 0 Отговор
    Недей да отстъпваш макароне, дори може да настъпваш със свалени гащи на заден ход.

    Коментиран от #9

  • 9 Дзоро

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "ХанкоБрат":

    Макрон, Меркел и всички фенове на имигрантския наплив, на стадиона, с кондоми и гел в ръце и да покажат колко обичат лекарите и професорите без документи които влачат тук! Крум би ги пратил на дръвника за гавра с човечествлто и правата на Човека, но Боце мишкува и гък не казва. Да живеят националистите, защото не искат глобалистки матрьошки като този и Меркел да ни съсипват живота.

    Коментиран от #12

  • 10 Dorian

    4 1 Отговор
    Макрон е голям управник и ми допада като част от новото поколение европейски лидери. Лошото е, че в много случаи се води от думите на баба Меркел. Минаха години и ако не осъзнаха каква опасност е безконтролното прииждане на мигранти. При все това, че точно Франция загуби толкова. Надеждата за по добро бъдеще в Европа са Орбан, Курц, Салвини и ди Майо
  • 11 ха ха ха

    9 0 Отговор
    Ох ако знаете французите как си скубят косите, че не гласуваха за льопенката... само ако знаехте? Emmanuel Macron has vowed to abolish nationalism in France and has outlined his hellish vision for “European sovereignty” to replace French culture and traditions.

    Коментиран от #13

  • 12 ХанкоБрат

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дзоро":

    Чудничка идея, но за съжаление Европа си ням КРУМ да ги прати на дръвника. Затова България трябва да бяга от ЕС и всички други съюзи.
  • 13 Гавраил

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха ха":

    Знаем, знаем, но медиите усложливо мълчат - платената автоцензура на "независимата" медия... Олеле! Ко*елето Макрон се е заел да унищожи Франция и да погребе Европа. Няма да стане. Тази подлога да бяга в ке*ефа на Ротшилд - точно в този момент вероятно му се кенза и му трябва любимата му подлога.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания