30 Август, 2018 08:44 4 950 4

BG тираджия уби баща и син в Италия

  • тир-
  • тираджия-
  • камион-
  • убийство

Българинът карал тир, арестуван е от властите

BG тираджия уби баща и син в Италия - 1

59-годишен български шофьор на тир беше арестуван за убийството на пътя на 33-годишен италианец и на 10-годишния му син. Италианските медии пишат, че катастрофата е станала във вторник на магистрала А1 между Орвието и Фабро, на стотина километра северно от Рим, в посока за Флоренция, съобщава в. "24 часа".

В леката кола, ударена от българския камион пътувало италианско семейство - баща, майка и син. Те били от село Кайаца до Казерта, област Кампания, и отивали в Генуа за медицински преглед на детето.

Съпругата на убития италианец успяла да излезе от смачканата кола и да се спаси. Това обаче станало след намесата на пожарникар, пристигнал на мястото на произшествието. Самият той е леко ранен. 35-годишната жена е ранена и е откарана в болницата на Орвието.

Колата с италианското семейство била влачена няколко метра от българския тир, който я надминал. След това той се ударил в металното преградно заграждение на магистралата. Предполага се, че тирът се подпалил заради искрите след удара в металните ограждения.

При удара пострадали и резервоарите на двете коли, след което камионът се запалил и се преобърнал, повличайки колата. Телата на бащата и детето са напълно овъглени.

Българинът, пътувал в камиона със съпругата си и двамата са леко ранени. Мъжът е арестуван за двойно убийство. Той не е употребил алкохол и наркотици, показват тестовете. Не се съобщава името на българина. Камионът пренасял паста за сметка на чужда фирма.Загиналите баща и син са Микеле Мелило и Марчело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    5 17 Отговор
    Българските шофьори започнаха да убуват и в Европа
  • 2 Коце

    10 1 Отговор
    Лоша работа...
    Това не е провесия ..жалко..много жалко
  • 3 Бау

    27 1 Отговор
    Чакай те малко! Едно е предумишлено убийство, съвсем друго е загинали при катастрофа. Що за идиотско заглавие?
  • 4 Име

    4 7 Отговор
    Лошото на ЕС е , че започнахме да се прочуваме и там.