Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Август, 2018 12:58 6 031 16

За Украйна следващите избори може да са последни

  • украйна-
  • избори-
  • леонид кравчук

Леонид Кравчук разкритикува украинските избиратели

Изборите за държавен глава през 2019 г. може да са последните в Украйна. Това заяви първият президент на Украйна Леонид Кравчук, цитиран от RT.

Кравчук заема президентския пост между 1991 и 1994 г. Според него избирателите неволно могат сами да станат причина за разпадането на Украйна.

„Ако избирателите отново сгрешат и дадат гласовете си за пакет хранителни продукти от десет яйца и килограм елда, то всичко може да свърши по не добър начин“, заяви Кравчук.

Според мнението на бившия президент, украинците и до сега на знаят на кого да дадат гласовете си.

В друго свое обвинение към украинците Кравчук посочи, че на неговите съграждани е достатъчно да се обещае нещо и да се каже „аз ще направя това“ от екрана на телевизора и те ще повярват в това. Според него те трябва да се научат как да събират информация за кандидатите. Той ги призова да не слушат толкова много речи, да проверяват информация в интернет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любопитен

    26 2 Отговор
    Киде стееее, хохълчетаааа?

    Коментиран от #13

  • 2 Borislav Popov

    32 2 Отговор
    Украйна е новият болен човек на Европа. За разлика от другите на нея няма кой да и помогне. Лечението ще е ампутация на някои части.
  • 3 Dorian

    43 3 Отговор
    Украйна е много хубава страна и може всичко да е наред, ако САЩ разкарат черната си длан от там. Насаждането на русофобия в съседни на Русия страни руши единствено добрите взаимоотношения и просперитета на Украйна, в случая. Дали има украинска нация или не, не искам да коментирам. Страната съществува и всякакви намеси като Майдан-а през 2014, например, напълно подкопават обществото им. Познавам хора оттам и нито са ограничени, нито враждебни, както ги представят. Проблемът е единствено марионетните управляващи и пропагандата.
  • 4 Слава на Новоросия

    26 3 Отговор
    От руините на осрайна ще изникне Новоросия.
    Слава на Новоросия

    Коментиран от #9

  • 5 Kcaniba

    23 4 Отговор
    Осраина има само едно бъдеще - Нова Рус!!!
  • 6 Вили

    5 17 Отговор
    Докато Украйна беше зависима от Русия никакви реформи не станаха. Това беше удобно за Русия.
  • 7 Само питам

    6 21 Отговор
    Какво друго може да очаквате да ви каже една продажна проруска гнида? И в Украйна има много проруски боклуци, които за някое и друго евро да плюят по родината си и да защитавата руските имперски интереси.

    Коментиран от #10

  • 8 Сорос

    7 3 Отговор
    Слабо, слабо, никакви центрове!
  • 9 Рубладжийче

    6 14 Отговор

    До коментар #4 от "Слава на Новоросия":

    Новорусия отдавна умре бе некрофил. По-умряла е и от Ленин.
  • 10 Ицо справката

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Само питам":

    Да ама в случая продажната проруска гнида е права. Леонид Макарович е прав, че Украйна е една разцепена на лагери и интереси страна.

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Комшията Иван

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ицо справката":

    Какъв Макарович ? Не е ли Кравчук ? Да не би да имаш в предвид, че презимето му е Макарович.
  • 12 Щирлиц

    5 1 Отговор
    Първият президент Кравчук е много прав, че изборите през 2019г може да са последните в Украйна заради нейното разпадане на Източна Проруска и Западна Проевропейска Украйна.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ицо справката":

    Точно като БГ
  • 15 ели

    8 1 Отговор
    Населението на Украйна бе 52 милиона ( след распада на СССР 1991 година) е сега 38 милиона.Една от най-развитите Съветски републики. От тежкото машиностроение до космическата сфера .А сега няма тежко машиностроение,самолетостроение,автомоблостроение с една дума без промишленост с малко недоразвито селско стопанство даже аграрна страна не може да се каже.
  • 16 Искрен

    6 1 Отговор
    Политиците погубили Украйна и 27 години вече я разделят на направленията изток-запад-север-юг са петимата и президенти до сега Леонид Макарович Кравчук, Леонид Данаилович Кучма, Виктор Андреевич Юшченко, Виктор Фьодорович Янукович и Петро Алексеевич Порошенко.
    Най-вероятно следващият президент на Украйна ще бъде Юлия Владимировна Тимошенко- шести поред. И най-вероятно последен президент на Украйна преди разделянето и на две държави. Западната ще е с президент Виталий Кличко, а Източната с президент Юрий Бойко.
Новини по държави: