Last news in Fakti

30 Август, 2018 17:00 1 384 1

Словения ще е без звездата си срещу България

  • облак-
  • контузия-
  • словения-
  • лига на нациите-
  • кипър-
  • българия

Вратарят на Атлетико Мадрид - Ян Облак, ще пропусне мача с националите ни

Добри новини за българския национален отбор по футбол дойде от Словения. Най-голямата звезда на първия ни съперник в турнира за Лигата на нациите - Ян Облак, няма да вземе участие в двубоя.

Стражът на Атлетико Мадрид има проблем с рамото и от клуба му са информирали словенската федерация, че Облак няма да може да играе в предстоящите двубои с България и Кипър.

"Няколко пъти се опитах да се свържа с Ян, но не успях. Включих го в състава, но днес дойде писмо от Атлетико, в което се казва, че Облак има нужда от почивка. На мен са ми необходими само футболисти, които са готови на 100%”, обяви селекционерът на Словения Блаж Кавчич. На мястото на Облак бе повикан Матич Котник от гръцкия Панионис.

България гостува на Словения на 6 септември, а три по-късно приема Норвегия на стадион “Васил Левски”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахото

    0 0 Отговор
    И къде е добрата новина? По тази логика, да се молим във всяка страна да се контузят най добрите, за да можем да ги бием.