Last news in Fakti

30 Август, 2018 20:44 4 217 30

ВИДЕО показва лицето на колоездача, прегазил пловдивчанка

  • колоездач-
  • пловдивчанка

Самоличността на велосипедист, който блъсна 80-годишна пловдивчанка на пешеходна пътека, все още не е установена. Според очевидци мъжът е прекарал известно време на местопроизшествието, за да провери състоянието на жената, но го е напуснал преди появата на полицейски екип. Това ясно се вижда и във видеото, което свидетел е предоставил на близките на пострадалата.

Възрастната жена е настанена в болница с фрактура на бедрото, след като била блъсната от колоездач на улица "Леонардо Да Винчи". Произшествието станало в 16,00 часа във вторник. Очевидци оказали помощ на пострадалата и се обадили на телефон 112. До пристигането на Спешна помощ и дежурен полицейски екип обаче от него нямало и следа.

Служители на Четвърто РУ продължават да издирват велосипедиста.

В случай, че разпознаете лицето от видеото, можете да се свържете с нас на телефони 0700 10 248 и 0879 444 000 или да подадете сигнал в най-близкото районно полицейско управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    18 37 Отговор
    Не виждам каква му е вината при положение че възрастната жена въобще не се огледа. Велосипедиста се опита да е избегне, но тя си продължаваше без да гледа. Добре че беше велосипед, а не автомобил и жалко за това че човека ще си има неприятности.

    Коментиран от #3, #6, #15, #28

  • 2 Gost

    6 19 Отговор
    Към тоя дето ми е дал минус. Познавам кръстовището перфектно, там порастнах. Супер натоварено е и не шега пресичането на тази улица.

    Коментиран от #5, #29

  • 3 някой

    30 9 Отговор

    До коментар #1 от "Gost":

    Тия с велосипедите са толкова нагли че хем пред колите искат предимство хем по тротоарите газят пешеходци.Редовно изскачат с колелета по пешеходни пътеки и се сърдят като им свириш.
    А в конкретния случай бабата не изскочи толкова рязко че вниманетелен водач да не може да реагира.По скоро оня е блеял и не можа да спре.
  • 4 Странно

    16 2 Отговор
    Е тоя имаше достатъчно време да я види според мене, направо реакцията му беше като на подпийнал, или е блеел на някъде или нема накладки
  • 5 Стоян

    25 2 Отговор

    До коментар #2 от "Gost":

    Приятел , тя ползва пешеходна пътека . Представи си , че е сляпа. Когато участваш в пътното движение трябва да внимаваш и да спазваш правилата. Било то с велосипед или МПС си е нужна концентрация на мисловната дейност.
    Аз ти дадох първия минус. Лека нощ

    Коментиран от #11

  • 6 баба

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Gost":

    Ми добре не виждаш вината. Виж поне зебрата. Слава Богу, че върнаха стария закон, и пешеходец на зебра е неприкосновен. Никаква споделена вина.
  • 7 Педали на колело

    5 12 Отговор
    Да и беше минал през кратуната на тъпата блейката като ще го издирват се едно е терорист ...
  • 8 Кавал

    4 5 Отговор
    ....като отворя мобиле бг излиза този сайт ...незнам и аз защо се подлъгвам да го чета.Не виждам някой да бяга,а блъскането не беше чак такова сериозно.
  • 9 Beev

    2 6 Отговор
    Забелязах едно женско говедо в близък кадър, когато вижда инцидента хуква да бяга вместо да помогне. Това говедо е много по-виновно от колоездача, защото цялата ни нация е като него.
  • 10 Просия

    5 7 Отговор
    Инак наистина, тази ОВЦА как не взе да се огледа...е такива вкарват в беля невинни шофьори...пази Боже
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ира

    6 1 Отговор
    Вижте добре какво ви очаква в случай на нещастие, пещерни хора, отминават, прескачат ви,с тъпо презрение.Човек лежи на пътя, какво и да е виновна? Как светкавично решиха да се помага или не? Това са робски души, дано няма по-голямо нещастие, всички ще ви прескочат и си отидат. Мисля за терора в Пареж, преди няколко години, хора са качвали уплашени и ранени в апартаментите си. Е, те не са робски наследници...
  • 14 ОЛЕ МАЛЕ

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Един ден няма да изкараш ако пресичаш като тази НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА !!! ПОДВИЖЕН ТРУП !!!
  • 15 ира

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Gost":

    Говорим за човек, който лежи на пътя, вие говорите за вина. Пещерни хора отминават, да не говорим за говедото-велосипедист. Само на изрядните със закона ли се подава ръка на улицата? Така, глупаци, утре и вас ще ви стъпчат маймуните. Между друтото, жената не е ли на пешеходна пътека? Но за тъпия българан, това не важи.

    Коментиран от #17

  • 16 Сатан

    2 0 Отговор
    Ха ха няма човечност и точно това се иска ....живот в страх и агония 666
  • 17 Позитивно настроен

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "ира":

    Тебе сакам язе да та згаза с емела ти изкочат чирвата по асфалта ..
  • 18 Недка

    3 1 Отговор
    Капута даже не натисна спирачки а заора с крака.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ДОКТОР

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "Пешеходец":

    Като дойдеш при мен, ако можеш да говориш, ще те попитам кой е "ТЪПАК".
    П.С - и не забравяй, като видиш пешеходна пътека - тичай без да се оглеждаш, защото си с предимство.

    Коментиран от #21, #23

  • 21 Инструкция

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "ДОКТОР":

    В правилника пише че при наближаването на пешеходна пътека водачите са длъжни да намалят с готовност за спиране , па ти ги гази колкото искаш накрая зад решетките мнението ти ще го слушат други убийци

    Коментиран от #25

  • 22 добрия работник

    0 3 Отговор
    жената да не е направена от пластелин как се чупи бедрена става!?, според мен е лъжа и няма пострадали

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 село

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "добрия работник":

    Остеопороза. Като всички възрастни жени. Питай "доктора".

    Коментиран от #26

  • 25 ДОКТОР

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Инструкция":

    Не е нужно да пишеш с два (2) ника, такива като теб съм ги лекувал и продължавам да лекувам.Когато има видео, като въпросното, само една овца може да защити друга овца. Не ми говори по принцип, а конкретно за случая. ЕЕЕ ще взема да ти объркам хапчетата и да пресечеш на цариградско така. Стегнете се малко правозащитници !
  • 26 ДОКТОР

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "село":

    Да за съжаление на 80 години е така, почти не можеш да издържиш операция за подмяна на става. И помни за да не става така "ПРЕСИЧАЙ СЛЕД КАТО СЕ ОГЛЕДАШ ВНИМАТЕЛНО", че после като легнеш - кой прав,кой крив е без значение !
  • 27 Пепи

    5 0 Отговор
    Кой знае колко пъти е пресичала така (БЕЗ ДА СЕ ОГЛЕДА ) ! Господ я предупреди изпращайки и колело вместо ЗИЛ !
  • 28 селянин

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Gost":

    Аз ти давам два минуса,що си кьорав и не виждаш че има пешеходна пътека,жената е тръгнала по нея,а оня с колелото зяпа по витрините и я вижда в последния момент..
  • 29 селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Gost":

    А бе ти да не си брат на колездачо..що и двамата сте с цайси,и невиждате жената на пеш.пътека..
  • 30 333

    0 0 Отговор
    Има три секунди от момента, в който жената стъпва на пешеходната пътека, до момента в който колоездача я удря. Жената е възрастна, сигурно недовожда и недочува.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове