Майката на Канибала: Синът ми е пребит като куче при ареста

31 Август, 2018 09:39
17 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 5698
Автор: Мартин Христов

Майката на Явор Геров - Канибала - Нели Герова, твърди, че синът й е бил пребил при ареста миналата вечер.

Пловдивчанинът е арестуван заради половин килограм наркотик, открит в детско столче в такси. Геров пътувал в таксито заедно с двама свои познати, когато в Кършияка колата била спряна от полицейски патрул. Последвал личен обиск на тримата, както и претърсване на автомобила. Марихуаната е открита в детско столче на задната седалка на таксито, съобщи "Трафикнюз".

"След това го доведоха в къщи и направиха обиск на апартамента. Явор беше пребит - едното му око бе посинено, ръката му бе одрана цялата, имаше и други синини" твърди Нели Герова. Тя се тревожи за зрението на сина си, тъй като Канибала имал много висок диоптър късогледство. "Не знам какво е станало точно. Синът ми се занимава с животновъдство. Има малка свинеферма. Той не е изнасял детско столче от къщи. То не е негово. Но нека полицията си разследва и да установи виновен ли е или не" коментира Герова.

Тя смята, че Явор е попаднал в полезрението на полицията след спечеленото от него дело за обезщетение за незаконното му задържане преди 4 години. Той бе арестуван по обвинение в кражба на джиесем, но след това бе оправдан. Съдът му присъди обезщетение за дните, прекарани зад решетките.

Геров е с наложена 72- часа мярка задържане под стража. След изтичане на този срок ще стане ясно дали прокуратурата ще поиска постоянен арест.