31 Август, 2018 10:11 4 344 8

Какалов след обира: Крадците упоиха цялото семейство

  • георги какалов

Футболистът Георги Какалов, който стана жертва на крупен обир, смята, че е той и семейството му са били упоени по време на кражбата. Миналата седмица около полунощ бандитите се промъкнали в коридора на жилището на спортиста в Мараша и откраднали неговия портфейл и дамската чанта на жена му. Изчезнали са ценни вещи, документи и големи суми пари. Щетите за семейството надхвърлят 5 000 лева. Източени са и кредитните карти на приятелката му.

Обирът поставя доста въпросителни, тъй като семейството живее на адреса едва от 10 дни. "Много ограничен кръг хора знаят, че съм в ново жилище. Блокът се заключва и е с топка на входната врата, тук живеят почти само възрастни хора. Крадците очевидно са ме следили и са издебнали, за да нанесат удара" коментира Какалов пред TrafficNews.bg.

В нощта на нападението футболистът, приятелката му и двамата му сина се прибрали малко преди полунощ от вечеря. Децата си легнали, а възрастните останали да гледат телевизия.

"Приятелката ми е чула, че някой тропа в коридора, но е решила , че е някое дете. Бутнала ме е, но аз не съм се е събудил. После и тя е заспала" разказва Какалов. Той смята, че двамата са били упоени, тъй като на следващия ден и двамата имали ужасно главоболие. Освен това приятелката му страдала от безсъние и заспивала изключително трудно.

"Все пак е по-добре, че не сме се събудили, защото крадците може са са били въоръжени. Аз не се страхувам за себе си, но можеха да пострадат жена ми и децата", каза Какалов.

Той се надява полицията да разкрие крадците. Те са теглили пари от банкомати и може да са оставили следи. По случая работи Второ районно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 6 Отговор
    Кажи с гащите ли се събуди, че тва е най интересно!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мистър Материал

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "АРЕС":

    Явно си Богат Материал !!
  • 4 Бежанците,ще оправят нещата,чрез шериата

    10 0 Отговор
    Какалов,нали игра по чужбина, толкова ли не спести за апартамент в Чужбина,да ти отраснат децата в нормални общества. Хич да не е по Гърция една къща,можеше да купиш или в Полша,Чехия, Словакия,а ти не,ами така,ще е ! Разберете хора,в бг трябва да останат само крадливи политици, мафиоти, убийци,изнасилвачи,крадци и Рома(дасикане и хорахане). Проститутките директно за износ в чужбина,търговци на дрога и картаджий(точат банкови карти).Нормални хора,не може да живеят,така човек не е спокоен,че детето му ,един ден няма да се превърне в проститутка, крадец,картаджия,пласьорче,крадец или убиец. Затова,всичко свястно като хора,навън за един достоен живот,поне за децата,в бг оправия няма,а и няма и да има.
  • 5 Пепо

    2 1 Отговор
    Да не е роднина на космонавта,Георги Какалов.
  • 6 Наблюдател

    3 1 Отговор
    Жена, приятелка, никой не знаел къде живее , само приятелката знае , тя чула , ама си мислела , той заспал , тя го бутнала, и тя заспала само че след като крадците вече са ги обра ли, мистерия , ако са ги следели, що не са влезли когато ги е нямало , ами след като са се прибрали , ами що , щото са знаели кога да влязат , натъкмено малко ,
  • 7 джонито

    0 0 Отговор
    Като си пийнеш вече е модерно да речеш че са те упоили, ама инак какъв футболист ще си като праскаш 100-200 грама концентрат и 2-3 бири на вечер?
  • 8 eeee

    0 0 Отговор
    mrasnite kradci kato nego