31 Август, 2018 10:27 842 0

Георги Миланов ще подпише с МОЛ Види

  • мол види-
  • миланов-
  • договор

Българинът отлетя за Будапеща

Българският национал Георги Миланов отлетя за Будапеща, където му предстои да премине медицински прегледи в МОЛ Види. Бившият футболист на ЦСКА (Москва) е пред трансфер в амбициозния унгарски клуб, известен като отбора на Виктор Орбан.

Ако всичко с прегледите е наред, Миланов ще подпише с клуба. Договорът му ще бъде за срок от две години, пише "Блиц".

26-годишният атакуващ халф е предпочел Унгария за мястото, където да продължи кариерата му, защото първо МОЛ Види е добър и амбициозен клуб и второ - отива в модерна държава с висок стандарт.

Миланов натрупа сериозен опит в Литекс, Грасхопър и ЦСКА (Москва), като вече има над 60 мача в евротурнирите, включително редица участия в Шампионска лига.

Както е известно, МОЛ Види беше съперник на Лудогорец по пътя към групите на Шампионска лига. Унгарците елиминираха "орлите" след 0:0 в Разград и 1:0 на свой терен. След това отборът на унгарския премиер Виктор Орбан отпадна от най-комерсиалния клубен турнир, но все пак успя да се класира в групите на Лига Европа. Любопитното е, че МОЛ Види и Лудогорец отново може да се срещнат тази есен. Жребият е днес от 14:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА