31 Август, 2018 10:29 1 488 1

Лейди Гага очарова Венеция

  • лейди гага-
  • венеция-
  • брадли купър-
  • роди се звезда

Звездата на певицата изгрява на кинофестивала 

Лейди Гага очарова Венеция - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Лейди Гага изгрява на 75-ото издание на кинофестивала във Венеция, пишат италиански медии.

Извън конкурсната програма на венецианската Мостра се представя филмът "Роди се звезда". Това е световна премиера на продукцията, която е режисьорски дебют за актьора Брадли Купър и актьорски дебют за Гага. По екраните в САЩ тя ще излезе на 5 октомври.

Филмът разказва историята за паралелен възход и падение на музикални изпълнители, обвързани в любовна история. Лентата е третият римейк на продукцията от 1937 г. с участието на Джанет Гейнър и Фредрик Марч. Тя беше адаптирана за мюзикъл през 1954 г. с участието на Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън, а после превърната отново в музикална драма през 1976 г. с участието на Барбра Стрейзанд и Крис Кристофърсън.

Така че сюжетът на филма с Лейди Гага не е изненадващ, но критиците очакват с нетърпение да видят как тя ще се справи и дали ще е на нивото на Стрейзанд и Гарланд. Анализатори очакват, че Лейди Гага ще поднесе приятна изненада в тази насока.

Те припомнят нейните много добре изпипани клипове, които навеждат на мисълта, че тя ще демонстрира същия професионализъм и във филма на Купър.

Купър договори режисирането на филма през март 2016 г. Той изпълнява и главната роля. Лейди Гага се присъедини към продукцията през август 2016 г. Преди това се говореше, че филмът ще бъде режисиран от Клинт Истууд и главната роля ще бъде поверена на Бионсе, но тези планове се провалиха.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    3 0 Отговор
    Добре е замислено ,че участват Купър и Гага!Човек не може да има само възход !Тя е добър артист,ще се получи филма!