31 Август, 2018 11:35 11 601 16

Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела

  • каменар-
  • михаела

Пияна майка тормози години наред дъщеря си, след като ежедневно е в алкохолен делириум. В семейните мелета понякога се включват и гаджетата й. След последния побой 17-годишната Михаела е настанена в кризисен център. Тя е със средни телесни повреди, след като е бита в банята и удряна с предмети в дома й във варненското село Въглен.

Потресаващата история за семейния ад, в която с години живее тийнейджърката, лъсва след последния скандал. Майката на момичето Веселина Милева се опитва да прехвърли вината за побоя на друг човек.

Пуска скандален пост в социалните мрежи, в който зове варненци да нападнат ромските жители в село Каменар. Твърди, че мъж на име Али от там е отвлякъл, изнасилил и дрогирал дъщерята Михаела. Захвърлил я близо до Катедралата във Варна. Освен това планирал да я изнася за проститутка в Полша. Историята добива абсурдни измерения, след като близките приятелки на Михаела и нейни съученички от Хуманитарната гимназия във Варна разкриват истинското лице на Веселина и я уличават в системен тормоз над щерката.

"Михаела всъщност е пребита от собствената си майка. Тази жена заедно с приятеля си я мъчат цял живот... Не вярвайте на Веселина Чавдарова Милева, опитва се да прехвърли вината си върху въпросния Али!...", разобличава я най-добрата приятелка на пострадалата - Джулияна Кирилова. Тя е от заможно семейство и години наред закриля Михаела, идваща редовно със синини в училище.

Опровержението на Джулияна се оказва достоверно. От варненската полиция тръгват да търсят Михаела на 20 август, след като по-голямата й и пълнолетна сестра, живееща във Варна, подава сигнал, че е изчезнала.

Ченгетата установяват, че Михаела е пребита в дома си в село Въглен. Млатена е в лицето, удряна е с предмети и е със средни телесни повреди. Задържани за 24 часа са майка й Веселина и настоящият й приятел - 36-годишният Синан Алилов. Според разследващите и двамата са участвали в млатенето на момичето. Не е ясно как се е стигнало да скандала, тъй като разследването е на ранен етап. Приятелки разкриват, че Синан и майката нападат Михаела, защото не харесват закрилника й от Каменар. Преди няколко седмици при подобна свада майката на Михаела отрязва насила дългата до кръста коса на девойката до врата й.

Разследването по случая се наблюдава от Районна прокуратура - Варна. Оттам потвърдиха за "България Днес", че се води наказателно производство за средна телесна повреда. До момента няма повдигнато обвинение, тъй като се чака съдебно-медицинската експертиза на момичето, която да анализира травмите. Няма данни Михаела да е изнасилвана и дрогирана, твърдят от прокуратурата. Изследват се механизмът и начинът, по който родната й майка и новото й гадже Синан са я налагали.

"Има данни за това, че майката и приятелят й системно употребяват алкохол. Те не са криминално проявени. Момичето е разпитано пред съдия, като се провеждат и още разпити на свидетели, които да разкажат повече за случилото се и ситуацията около тийнейджърката", коментират от Районната прокуратура.

Проверка показва, че майката Веселина редовно се оплаква в полиция и прокуратура. От началото на годината има 4 преписки, в които тя се жалва от противозаконно проникване в жилището й и че са й нанесли телесна повреда. През 2015 година името й е замесено и в друг скандал - тя пуска жалба срещу мъжа, с когото тогава живее - Боян Николов Ценов, за това, че е пребил малкото й котенце. Случаят бързо се разчува в медиите. Става ясно, че животното е настъпвано, ритано и блъскано в стени. Причината за агресията отново е пиянска ревност от страна на Боян към Веселина.

От Районната прокуратура разследват случая, но по закон не могат да обвинят Боян. На 20 януари 2016 година има отказ за повдигане на обвинение. "За да се внесе обвинителен акт за жестоко отношение към гръбначно животно, то трябва да бъде или убито, или трайно повредено", коментират от Районната прокуратура. В крайна сметка Веселина и Боян се помиряват отново по фейсбук, като Веселина обявява, че му прощава за млатенето на животинчето. Боян от своя страна заплашва публично всеки, който дръзне да занимава него или тогавашната му любима, "да помисли добре откъде ще се прибира в тъмното вечер".

Новото гадже на Веселина също не е с чист косъм. Освен любовта към чашката той също твърде често сезира органите на реда. От него има подавани жалби от 2008, 2010, 2013, 2015 и две за 2018 година. Жалва се, че го заплашват с убийство и саморазправа. Повече от сигналите му се оказват неоснователни, новите се проверяват.

В тази, меко казано, агресивна и неблагоприятна среда Михаела съзрява в едни от най-важните години от живота си, когато се формира характерът й, обясняват социалните. В момента с нея работят психолози от Кризисния център, но след месец тя ще е пълнолетна и сама ще трябва да реши как да продължи житейския си път. Ако майка й Веселина и Синан бъдат съдени за посегателството, ги грозят до 6 години затвор.

Лъже, че щерката е отвлечена

С измисления си пост Веселина успява да създаде проблеми и на въпросния мъж, когото обвинява в изнасилване и отвличане на Михаела. Полицията започва проверка по случая, след като по-голямата сестра подава жалбата. Оказва се, че Михаела сама е търсила въпросния мъж от Каменар, защото й помагал в проблемите с пияната й майка. Намесата му предизвиквала агресия и в новия любовник на Веселина, който също скачал върху тийнейджърката, разкриват още разследващите. След като възмутените приятели и близки на Михаела виждат поста на майка й и сезират Агенцията за закрила на детето", Веселина изтрива публикацията си. Това, което е причинила на дъщеря си, обаче не може да бъде изтрито.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    76 2 Отговор
    Дали определени родители не трябва да бъдат подлагани на задължителна кастрация!

    Коментиран от #6

  • 2 АРЕС

    7 21 Отговор
    От единия крачол в другия
  • 3 Шоо

    44 0 Отговор
    Аман от боклуци, ей!
  • 4 Scout for funn

    19 1 Отговор
    Каква превенция е това да бъде убито или повредено къде е превенцията .Ако има тормоз
    дайте да изчакаме да го убие или
    поне да го осакати колеги за да направим нещо .--Аа ми да колега то иначе няма престъпление ше изчакаме да го убие надявам се тука тая или най късно другата да стане колега за да можем да си свършим работата като професионалисти .--Ти направо приготви там куфара там за следователите да можем да вземем следи ,оръжие всичко .----Еххх абе обичам си работа да си полезен .
  • 5 Ефтини сензации

    26 3 Отговор
    Никак не е лека съдбата на децата на простолюдието...
  • 6 Scout for funn

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Пич това е единствената норма която може да реши много световни проблеми абсолютно мирно и безболезнено .
  • 7 ГосТ

    5 8 Отговор
    После плюйте системата в Норвегия.Ама то трябва социална ангажираност и отговорност бе хора. Дайте да излезем от тая джунгла веднъж завинаги и да станем социум. И забравете за дарвин и неговите вътревидови и междувидови борби и убийства и тези за това как трябва да вземем всичко на ближния за да отцелеем, 60г преди него ла Марк въвежда термина еволюция и натиск от средата. Понятието натиск от средата се използва в съвременната генетика,а не вътревидови борби!

    Коментиран от #8

  • 8 Фен на България

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГосТ":

    Точно Норвегия не я давай за пример.Те взимат деца за щело и нещело.И ги дават при депресирани,гейове и психари.

    Коментиран от #11, #13

  • 9 Аман!!!

    19 2 Отговор
    Аман от индо-"европейци" и циганските им ТРИЛЪР драми!!!
  • 10 ШОПА

    10 5 Отговор
    Не ни занмавайте МОЛЯ с прошляци,боклуци и утайки на обществото !
  • 11 Йордан

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Фен на България":

    Освен че отделят деца от родители ,тия сатанисти ги поверяват на педофили !!! Там явно в един момент ще има жестоки само разправи с летален край за много индивиди.....
  • 12 гост

    22 0 Отговор
    Момичето може и да е копанарче но не е глупаво и неграмотно дете щом учи в хуманитарната гимназия, е не е най- елитното училище но е едно от най- добрите във Варна.То какво е виновно детето че има такива родители.
  • 13 ГосТ

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Фен на България":

    Айде, айде. Много ясно че ще отнемат детето когато родителите не полагат нужното! И това не е нещо относително а би трябвало да е строго регламентирано, за да се ограничи нарастването на маргинали в обществото
  • 14 Косматия

    0 1 Отговор
    Като и опъна косматия и ше се кротне
  • 15 СЪДИЯТА

    2 0 Отговор
    ТОЯ СИНАН ЩЕ ГО НАПРАВЯ СИНБАБ МОРЕПЛАВАТЕЛА.ЩЕ ГО ЗАКАРАМ НАВЪТРЕ В МОРЕТО И ЩЕ ГО ХВЪРЛЯ ЗАД БОРДА ПА АКО ОЦЕЛЕЕ.ТАЯ КРАНТА МАЙКАТА НАПРАВО В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР,ТАМ ЛЕЛИТЕ ЩЕ Я ПРЕВЪЗПИТАТ МАЛКО ИЛИ МНОГО.

    Коментиран от #16

  • 16 Бък

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "СЪДИЯТА":

    Синбад мореплавателя! 😀
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове