Last news in Fakti

31 Август, 2018 12:15 3 441 13

Мегън Маркъл наруши кралския протокол със секси рокля (СНИМКА)

  • мегън маркъл-
  • кралски-
  • протокол-
  • секси-
  • рокля

Принц Хари и съпругата му Меган посетиха мюзикъла "Хамилтън" в театър "Виктория палас" в Лондон.

След представлението принц Хари се качил на сцената, придружен от създателя на шоуто Лин-Мануел Миранда. Развълнуваният принц дори запял част от песента "You'll be Back" от мюзикъла.

Меган споделила, че съпруга й бил толкова запленен от представлението, че си пеел всички песни от мюзикъла вкъщи, пише "24 часа".

Херцогинята на Съсекс за пореден път наруши кралския протокол, появявайки се с неприлично къса черна рокля. Тоалетът, дело на френска модна къща, е с дължина над коляното, която е неприемлива за кралска особа.

Въпреки това почитателите на Меган Маркъл оцениха визията й като "най-секси досега".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОХ КОТЬОО

    9 0 Отговор
    Иска някой да Прекопае Нивата !!
  • 2 брегзит влияе различно

    7 0 Отговор
    Тя пак кралицата като не се е разхвърлила,пак добре.
  • 3 Чичо Кольо

    6 1 Отговор
    Когато си се хванал на хорото ще го играеш. Но ще играеш това хоро което свирят.И започваме:
    Ама това хоро аз го играя по друг начин.
    Всеки е свободен да го играе както иска.
    Ще го променя аз това хоро.
    Защо се хващаш тогава като няма да играеш по правилата.Ако продължава така ще я изплюе шаибата.Искаш да си свободна и независима жена. Но Короната си има тежест ако неможеш да я носиш стой си в свободна Америка и си прави каквото искаш.Ама искам да съм до при ца. Ами дръж се на ниво.
  • 4 гост

    5 0 Отговор
    Ами нямала пари за пола и тръгнала само със сакото. Сега пък да вземат да я изгонят от кралството, че е много секси, прекалено за бозавата нация. Да се възмутят и да припадат, после с един референдум да й направят Мег-екзит.
  • 5 Лорд МинчУ

    6 1 Отговор
    Дворецът не прощава, достатъчно е да си спомним тъжния край на една принцеса !
  • 6 Чичо Кольо

    2 3 Отговор
    Друг коментар . От колегата"ОХ КОТЬОО" пише: Иска някой да прекопае нивата.Вижте докъде води на пръв поглед една безобидна постъпка. Защо командващ армията не излезе по къси гащи на парад. Може да е горещо. Има правила и няма да излезе един уважаващ себе си генерал по къси гащи. Дано и дойде акъла.

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо Кольо":

    Е ти не виждаш ли, че носи рокля, която й е на 4 пръста над коляното. Не се подкъсила кой знае колко, просто не е с панталон или дълга фуста. И без това не ги венчаха където големите особи се венчаят, та един вид още от началото си ги отритнаха като недостойни. Какво, за да не се разлютят дебелите, британски свинки с интелект на съсел, да вземе да носи магарешко чулче ли?

    Коментиран от #10

  • 8 сладурче

    4 3 Отговор
    Каквото и да се казва ,хубава двойка са!Ще се кротне,иначе как се пилотира ,боен самолет от ВВС!!!!
  • 9 Пасатор

    3 0 Отговор
    Оня отзад, как се е взрял!
  • 10 Чичо Кольо

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Не живея в България,когато съм дошъл тук където съм съм се подписъл ,че ще спазвам законите на държавата. Не бъдете адвокат на Принцесата. Неможе да разбере,че вече не е там където е била. Хубава е роклята но след като скандализира някой не трябва. Има неща които хората с такова потекло учат от като се родят. Тя е далече от тия неща явно. Ако си беше в Америка щяха да пишат ,че Мегън е с изключително стилна рокля.Но тя сега е на дриго ниво,което не е за всеки.Неможе една принцеса да я наричат "котьоо". А за това е виновна тя,че и Хари. Мислите които трябва да споделяме в случая трябва да бъдат премерени. Не говорим за някоя звезда или съседката.

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо Кольо":

    Аз коментирам лицемерието на англичаните. За тях е нормално да ходят на концерт на травестити и гейове по прашки, но е непристойно жената на принца да носи стилна рокля, без да е по какъвто и да е начин евтина, крещящи цветове или лъскави притурки. Просто стил. Да не мислиш, че нейният гардероб не е одобрен от кралските съветници. Напротив, просто хората са изключително сбъркани да намират порнографското ежедневие за нормално, а стилна дреха върху хубава жена за пошла и неуместна.
  • 12 Шляхтиц

    1 0 Отговор
    Меган споделила, че съпругЪТ й..,........Вени?????????
  • 13 гост

    1 0 Отговор
    Ха-ха, в първия момент вместо 'секси' прочетох 'Селска' :-)