31 Август, 2018 11:28 864 1

Джокович е в трети кръг на US Open

  • джокович-
  • us open-
  • гаске-
  • сандгрен-
  • тенис

Сърбинът надигра Тенис Сандгрен

Двукратният шампион на US Open Новак Джокович се класира за третия кръг на последния за годината турнир от Големия шлем след победа с 6:1, 6:3, 6:7(2), 6:2 над Тенис Сандгрен. 31-годишният сърбин не стигна лесно до успеха, макар че можеше да приключи двубоя в три сета. Той пропусна мачбол в третата част, преди да загуби тайбрека. Ноле обаче беше безмилостен до края, направи два пробива в четвъртия сет и си осигури сблъсък в следващия кръг с Ришар Гаске.

"Мисля, че играх много добре в първите два сета, но след това изпаднах в някаква дупка. Не съм доволен, че позволих да загубя концентрация, но съумях да се взема в ръце и да спечеля четвъртия сет", коментира поставеният под №6 в схемата Джокович.

27-годишният Сандгрен беше достоен съперник на бившия водач в световната ранглиста. Когато двамата се срещнаха на Уимбълдън през юли, американецът взе само 6 гейма, но днес игра доста по-добре. Той пропусна ранни възможности за пробив и скоро след това се озова в ролята на догонващ. Спечеленият трети сет беше максимумът за Сандгрен, който видимо се умори в края на мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.