Нова лимузина от Bugatti?

31 Август, 2018 11:10
4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3195
Автор: Георги Касабов

Клиент засне неизвестен седан Bugatti пред дизайнерското студио на марката във Волфсбург, Германия. Автомобилът е покрит с брезент, но въпреки това под него си личи радиаторната решетка с формата на подкова.

Авторът на снимката е колекционер, известен в Instagram с прякора bugattiexpert. Човекът е собственик на Veyron и Chiron, а скоро ще получи първото произведено Divo. Въпреки това не дава никакви сведения за автомобила, който очевидно се пази в тайна.

През 2009 г. Bugatti представи концептуална лимузина с името Galibier 16C, но скоро след това проектът бе замразен. За разлика от нея обаче, двигателят на автомобила от снимката не се намира отпред, защото там просто няма място за него. За сметка на това задницата изглежда достатъчно масивна, за да подслони могъщия W16.

Снимката на мистериозния седан веднага породи множество спекулации, като за момента най-правдоподобно звучат две от версиите. Едната гласи, че това е нов прототип, който Bugatti ще покаже на салона в Париж, а според другата колата е уникат по индивидуална поръчка.