31 Август, 2018 12:07 3 834 6

VIP-маршрутка с Lambo врати

  • mauck-
  • msv 1120-
  • custom coach corporation-
  • бус
VIP-маршрутка с Lambo врати - 1

Неведнъж сме ви разказвали за всевъзможни автомобили, в това число и класически Лади, които саморъчно са оборудвани с врати тип "гилотина". Сега обаче ще стане дума за един бус който разполага с Lambo врати (най-точно, те са като на McLaren).

VIP-маршрутка с Lambo врати

Луксозната "маршрутка" е дело на ателието Custom Coach Corporation от САЩ и разполага и с още куп интересни "екстри". Така например окачването е пневматично, каросерийните панели са от специален стъклопласт, а междуосието е 3 650 мм.

VIP-маршрутка с Lambo врати

Луксозният бус се нарича Mauck MSV 1120 и се задвижва от огромен V-образен осемцилиндров двигател с работен обем 7.4 литра. Агрегатът, мощността на който е 290 конски сили, е заимстван от Chevrolet.

VIP-маршрутка с Lambo врати

Моторът работи съвместно с четиристепенна автоматична трансмисия. Вътрешното пространство също впечатлява с кожени дивани, климатична инсталация, телевизор, минибар и мощна аудио система Kenwood.

VIP-маршрутка с Lambo врати

До момента ателието Custom Coach Corporation е произвело само 100 бройки от буса Mauck MSV 1120 и всичките обслужват различни VIP мероприятия.

VIP-маршрутка с Lambo врати


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БатП

    15 1 Отговор
    Изглежда произведено 1995.

    Коментиран от #5

  • 2 metach

    9 0 Отговор
    А тези метли на задните калници за какво са? ВИП-овете от Чистота-та ли са?

    Коментиран от #4

  • 3 Ники

    5 1 Отговор
    Как го реши някой да го нарече маршрутка не ми е ясно ... на автора да кажа , че има и бусове дето не са маршрутки , иначе е с Lambo врати ама са като на McLaran , тази кола ми изглежда найстина правена преди 20 тина години ... и не вярвам да има 100 бройки ... и не мисля , че има кой да го купи това ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЗигЗаг

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "БатП":

    Прав си, произвели са 100 броики между 1996 и 1999, с цени от около 200.000$

    Коментиран от #6

  • 6 Доктор УдХаус

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЗигЗаг":

    Ухаааа, значи - съвсем навременна новина! Така се радвам, че чета "Факти", които винаги първи ни информират за всички новости!...