1 Септември, 2018 09:38 2 867 3

Лудогорец продаде най-силния си футболист в Бундеслигата

  • върджил мисиджан-
  • лудогорец-
  • бундеслига

Ден след влизането си в групите на Лига Европа Лудогорец реализира пореден престижен изходящ трансфер, след като продаде Върджил Мисиджан на новака в Първа Бундеслига Нюрнберг.

Вура, както е известен холандският футболист, взе участие в реванша срещу Торпедо (Кутаиси) и дори вкара първия гол за успеха с 4:0.

Засега трансферната сума не се разкрива.

25-годишният флангови играч изкара пет сезона с екипа на "орлите", в които винаги ставаше шампион и игра в Шампионската лига.

В момента Мисиджан обжалва присъда в родната си Холандия, според която той е осъден на 6 месеца затвор (2 от тях условно) за нанесен побой над 68-годишен мъж в Розендал на 5 януари при спор за паркиране, пише sportal.bg. Жертвата е с двойна фрактура на глезена и извадено рамо. От Нюрнберг уточниха това вчера, като призоваха за разбиране и обясниха, че няма да коментират темата.

Преди три години Лудогорец направи друга сделка с клуб от Бундеслигата, след като продаде Жуниор Кайсара на Шалке 04 за около 4,5 млн. евро.

Нюрнберг пък се завърна това лято в Първа Бундеслига и ще стори всичко по силите си да се утвърди като постоянен член на групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бау

    2 1 Отговор
    Баш ме брига......
  • 2 Вълчан войвода

    0 2 Отговор
    И ся ко ши прайм
  • 3 Gudmunsson

    5 0 Отговор
    И без него пак ще са шампиони. Има достатъчно добри играчи които ще го заместят. А все пак това е бизнес. Нормално е ето за Кафу взеха супер добри пари. Въпреки, че сега в Бордо е кръгла 0.