1 Септември, 2018 12:47 4 792 1

Джеймс Бонд стана татко на 50 години

  • рейчъл вайс-
  • даниъл крейг-
  • джеймс бонд

Актрисата Рейчъл Вайс роди момиченце на колегата си Даниъл Крейг

Джеймс Бонд стана татко на 50 години - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата Рейчъл Вайс роди момиченце и приятелите им казват, че със съпруга й Даниъл Крейг са много щастливи, съобщи Contactmusic.

Вайс има 12-годишен син Хенри от бившия си годеник, режисьора Дарън Аронофски. Крейг има 26-годишна дъщеря Ела от бившата си съпруга Фиона Лаудън.

Двамата актьори са женени от 2011 г. и живеят в Ню Йорк. Когато Рейчъл обяви, че е бременна, приятелите им казаха, че това е най-естествената стъпка за тях. Вайс е на 48 години, а Крейг - на 50.

"Те се възхищават един на друг и искат да поддържат семейния си живот вълнуващ. Тя е независима, бракът им е солиден. Да имат дете, е най-естественото желание" - каза близък на семейството.

Джеймс Бонд стана татко на 50 години

Рейчъл е споделяла, че не е мислела, че някога ще се омъжи, докато не е срещнала Даниъл. Двамата актьори се стараят да държат личния си живот далече от любопитните погледи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мистър ейтинтийн

    3 2 Отговор
    Да внимават да не стане както в " Къщата на сенките"!!!!