3 Септември, 2018 07:49 16 012 27

Франция призна победата на Асад

  • сирия-
  • башар асад-
  • франция

Страната иска преговори през международните организации

Сирийският президент Башар Асад надделя в гражданския конфликт в Сирия. Това заяви френският външен министър Жан Ив льо Дриан, цитиран от France 24.

Според него евентуалното установяване на правителствен контрол над Идлиб няма да реши проблемите в страната.

„Трябва да признаем, че Асад спечели войната в Сирия, но там все още трябва да се постигне мир“, заяви Льо Дриан.

Той призова за намиране на политическо решение чрез международните организации. Според него Франция ще участва в разисквания по въпроса в ООН.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    89 7 Отговор
    А така,остават само краварите и евентуално техните поддръжници от острова ;). Би трябвало обаче добре да си помислят с кой ще играят ;)

    Коментиран от #15

  • 2 тъжно соросче

    67 5 Отговор
    Е ся га са оплача на чичко Шорош!
  • 3 Хамстер

    147 8 Отговор
    Успех на сеньор Асад и коалиция! Говорих с една жена, българка, омъжена за сирийски лекар. Живееше от години там, но при започване войната си е дошла тук. Каза, че Асад е бил точен лидер, Сирия е била много добре уредена преди да я нападнат и, че е лъжа, което се писа че Асад е диктатор. Каза, че там е бил много по-добре уреден живота от тук, допреди войната и, че нашите политици са на страната на онези, които разрушиха Сирия - Великобритания, САЩ, Франия, Германия, Израел и наемниците от ИДИЛ. Тя е умна жена, завършила е международни отношения и езици и разбира доста неща.

    Коментиран от #7, #14, #22

  • 4 Borislav Popov

    86 3 Отговор
    Де факто оон е виновно за положението в Ирак , Сирия ,Либия. Няма как да бъде гарант за мира там.
  • 5 Borislav Popov

    75 5 Отговор
    Обвинявайки САЩ и Саудитска Арабия за разпалването на войната, Сирия отхвърли помощта им за възстановяването и призова съюзниците, начело със САЩ, незабавно да напуснат територията й.Тези дни иранска икономическа делегация се срещна с представителите на Сирия, за да обсъдят разширяването на ролята на Техеран във възстановяването на разрушената сирийска промишлена инфраструктура.През юли началникът на Националния център за управление на отбраната на Русия генерал-полковник Михаил Мизинцев заяви, че Русия трябва да се възползва от опита в реконструкцията, който страната е получила след края на Втората световна война, за да помогне на Сирия.

    Китай също изрази готовност за помощ при възстановяването на Сирия.
  • 6 Dorian

    69 5 Отговор
    Проблемите на страната ще се решат веднага след като НАТО спре подкрепата си за терористичните отряди и напуснат Средиземно море. Единствено трябва ООН да финансира операции с хуманитарни помощи за бързото възстановяване.
  • 7 Гостът

    102 6 Отговор

    До коментар #3 от "Хамстер":

    И Сирия и Либия бяха райски кътчета преди да се намесят военнолюбците от САЩ Украинците също си живееха добре нямаше глад и война разбира се.В Ирак не съм ходил,но познати тираджии носиха само японски стоки от там.Така,че не се ли изкорени тумора САЩ няма да спрат войните по света.След Сирия ще разпалят друг конфликт.

    Коментиран от #20

  • 8 антинато

    76 7 Отговор
    НАТО е терористична организация номер едно. България трябва веднага да се отдели от терористите

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 -123-

    47 7 Отговор

    До коментар #8 от "антинато":

    Не САЩ е най-голямата терористична организация. Тя манипулира държавите от НАТО и ги използва за свои цели. А те изпълняват, защото ги е страх. Според мен НАТО трябва да махнат САЩ, а не България или някой друг съюзник да се отделя.
  • 11 Borislav Popov

    47 3 Отговор
    Коалицията от 67 държави почна нещо да се разпада. Ще останем май само ние накрая да поддържаме огъня и да оперем пешкира !
  • 12 Мъни

    5 28 Отговор
    До Borislav Popov. На теб плащат ли ти да киснеш нон стоп в нета ?

    Коментиран от #13

  • 13 Borislav Popov

    20 5 Отговор

    До коментар #12 от "Мъни":

    Кисна когато си искам. Не съм като някои тук на смени с един ник.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Dani

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    Остават всички англоговорящи и англосаксонски мърши които никак не са малко!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 El comandante

    6 2 Отговор
    Асад акбар!!!!!!
  • 18 СТАРОТО

    5 2 Отговор
    що забрави пияндурниците,бре краварино???
  • 19 Реплика

    15 2 Отговор
    Ей тези империалисти не можаха да кажат че Русия победи.!!!!??
  • 20 Реплика

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "Гостът":

    То много ясно се вижда идва ред на иран.терористите от Сащ унищожиха половин свят Либия .Ирак. авганистан ,вкучително и България с плана( реин- арт)
  • 21 ела

    15 0 Отговор
    От 58 Мюслюмански страни някога най- демократични бяха Турция и Сирия безразлика къкъв си христянин или мюслюманин ( бил съм и в двете страни) а най- социална обеспечена беше Либия на която земните богаства бяха около ( приблизително изчислени от Западните спецелисти ) 11 трилиона долара.Само водния проектът струваше около 35 милиарда долара който строяха. В Западните банки и голямата част в Американските банки около 350 милиарда долара които бяха на либийския народ в банките изчезнаха. Повода за войната както в Либия и Сирия всеки знае нима в С.Арабия,Катар ,Кувейт има човешки права на това могат даповярват само идиотите и малоуните нармален човек не би повярвал.
  • 22 Пич

    1 9 Отговор

    До коментар #3 от "Хамстер":

    Ако тази е "умна жена", защо се е прибрала при мама на село,зарязала си е дипломирания ага и се е прикрила при враговете от НАТО?
    Защо не подкрепяше Асад в Дамаск,Техеран или поне Челябинск???
    Айде,не ми я хвали,още повече как да й вярвам?!?!?
  • 23 Реалист1

    4 0 Отговор
    Ран - Ът
  • 24 Реалист1

    12 0 Отговор
    Докато не се изчисти целия свят от неоколониалната политика на САЩ, наречена демокрация, мир няма да има.
  • 25 Димитър Кънев

    1 1 Отговор
    Егати наглеца.Аман от умници като Румен Петков.Нали и той от кочината БСП.Забрави че беше БСП министър и той има пряка вина за трагедията Своге.Аман от наглеци.Повръща ми се от тях.Аман.
  • 26 За Башар

    7 0 Отговор
    Признанията за президента Асад ще продължат, след Франция и другите искат или не ще го признаят,контролира вече над 80% от страната колкото и да не им се иска нямат избор. Той е законната власт в страната безспорен факт и ще наложи власта си и над останалата малка част незаконно окупирана от американци и турци.
  • 27 Татяна

    6 0 Отговор
    Да, туморът на нашето съвремие се нарича САЩ.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания