3 Септември, 2018 10:18 4 936 4

Напълно изолиран салон за Rolls-Royce

  • rolls-royce-
  • phantom-
  • салон-
  • шумоизолация
Напълно изолиран салон за Rolls-Royce - 1

По време на едно от автомобилните изложения в Китай, марката Rolls-Royce демонстрира концепция на изцяло изолиран пасажерски отсек. Иновацията беше демонстрирана на дългата база на новия Phantom, а главна особеност е преградата между първия и втори ред седалки, представляваща "умно стъкло".

Напълно изолиран салон за Rolls-Royce

Технологията е наречена Privacy Suite и прави така, че пасажерският отсек е изолиран от всякакви външни шумове. Освен това преградното стъкло е електрохроматично стъкло и може да променя степента си на затъмнение. За връзка с водача се използва специална уредба, като е предвиден и специален отвор за предаване на малки вещи.

Напълно изолиран салон за Rolls-Royce

В панелите са използвани най-съвременните технологии за поглъщане на звука. Ще припомним, че новият Rolls-Royce Phantom дебютира миналата година. Колата е снабдена с уникално пневматично окачване и с 6.75-литров 12 цилиндров двигател с мощност 571 конски сили и с максимален въртящ момент 900 Нм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    5 4 Отговор
    НЕВЕРОЯТНА КОЛА ,НО САМО ЗА БОГАТАШИ.
  • 2 Тарикат без дубликат

    10 1 Отговор
    Ако става на газ, бих си я купил...

    Коментиран от #3

  • 3 111

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тарикат без дубликат":

    В интерес на истината ,става :D
  • 4 Ники

    2 0 Отговор
    Познайте за какво ще се ползва най - често тоя изолиран салон ... Ще дам жокер няма да е за тайни бизнес преговори ...