3 Септември, 2018 11:56 1 712 0

Трагедия! Дете почина по време на футболен мач

  • дете-
  • смърт-
  • сблъсък-
  • линейка-
  • мач

13-годишен вратар се сблъска с противник и почина

Огромна трагедия шокира феновете от цял свят, след като 13-годишен вратар почина по време на детски мач в Холандия след сблъсък с противников нападател.

Всички мачове на клуба на момчето MvR Heerenberg - от мъжкия тим до останалите отбори в школата, са отложени заради инцидента, който се е разиграл снощи.

"Момчето е загубило съзнание при сблъсъка с противниковия футболист и всичките опити да го събудят и да му помогнат да се изправи, са били неуспешни. След това момчето е откарано с линейка в болницата в най-близкия голям град Неймеген, но е починало в лечебното заведен", коментират от клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА