3 Септември, 2018 16:24 1 257 0

Боно: Спокойно, гласът ми се завръща (ВИДЕО)

  • боно-
  • u2-
  • глас-
  • experience + innocence

Фронтменът на U2 обеща, че ще бъде във форма за останалата част от европейското турне 

Боно: Спокойно, гласът ми се завръща (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Фронтменът на ирландската група U2 Боно каза, че ще си върне напълно гласа за останалата част от турнето из Европа, след като в събота загуби гласа си и прекъсна концерта в Берлин, предаде АР.

"Отидох при чудесен лекар и благодарение на неговите грижи ще си върна напълно гласа за останалата част от турнето. Толкова съм щастлив и се успокоих, че няма нищо тревожно", гласи изявление на 58-годишния певец, публикувано на сайта на групата.

Боно: Спокойно, гласът ми се завръща (ВИДЕО)

"В залата имаше удивителна атмосфера, щеше да бъде една от незабравимите нощи, но това не стана. Очакваме с нетърпение да бъдем отново там на 13 ноември", добавя Боно.

Според програмата на турнето "eXPERIENCE + iNNOCENCE" следващият концерт е на 4 септември в Кьолн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА