Last news in Fakti

4 Септември, 2018 21:29 6 055 40

22-годишна удари полицай в Пловдив

  • бой-
  • полицай

Млада пловдивчанка е задържана за проявена агресия към полицейски служители. Около 22 часа в петък патрул на Шесто РУ се отзовал на сигнал за възникнал скандал на ул. "Босилек“.

Пристигналите на място униформени били посрещнати с обиди и закани от 22-годишна жена, която се опитала да осуети действията им около проверката.

При отвеждането й в сградата на полицейското управление извършителката продължила да се държи грубо и оказала съпротива, удряйки по ръката единия от служителите на реда. По случая е образувано бързо производство по чл. 325, ал.2 от НК. Предстои материалите да бъдат внесени в прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знам

    55 2 Отговор
    Чалгата промива мозъци
  • 2 Тошо

    29 41 Отговор
    А когато полицейски служители упражнят насилие над граждани какво се случва?
    Има ли бързо производство или не ???

    Коментиран от #7

  • 3 hmhmhm

    44 14 Отговор
    Мали леле 22 годишна удря полицай. Леле и на такива меки китки даваме пари. Трагедия.
  • 4 Мек Член

    34 12 Отговор
    Ударен по ръката???????Нямам думи....
  • 5 А ходи

    41 8 Отговор
    у Америка и опитай да удариш полицай!Майчицата ти жална сетне.Ама те не си носят Колтовете само като притурка към униформата!Всичко друго копираха от "люлката "на световната демокрация,но за това на нашите не им стиска.

    Коментиран от #12, #33

  • 6 Бай Васил

    13 4 Отговор
    ударила го с носа си или бузата си.
  • 7 Знаещ

    37 18 Отговор

    До коментар #2 от "Тошо":

    Май забравяш, че полицая е длъжностно лице и дори не трябва да можеш да го доближиш, а какво остава да си позволиш да го удариш? Май има разлика единия да е длъжностно лице и да изпълнява служебните си задължения и някаква си разюздана хлапачка поради незнайни причини, а? Мозъчето ти прави ли тази съществена разлика, защото ми се струва, че не? Защо всички философи тук не пробвате да ударите полицай някъде извън България без значение дали ще е, гръцки, турски, сръбски или румънски да видим, какво ще ви се случи? Много ще ми е любопитно да го видя това. Тук в БГ е лесно да се правите на голямата работа, защото полицаите не смеят да отвърнат подобаващо по простата причина, че са защитени, защото съдебната система за едни е майка, а за други мащеха изобщо тази държава е абдикирала от задълженията си както към своите граждани така и към длъжностните лица.

    Коментиран от #10, #11

  • 8 hmhmhm

    28 12 Отговор
    Вие нормални ли сте какво длъжностно лице. Полицай ако може някаква си хлапачка да го удари предствам си мафиот, наркобос какво може да го направи. Смешници, палячовци.

    Коментиран от #14

  • 9 Кълвач

    24 11 Отговор
    Нека ги бият, така и така не вършат никаква работа и за никакъв полов орган не стават, освен да мислят схеми за гепене, нека ги бият! Жалкото, е че не са 30г. професионални боксьори, а пички на 22.
    ЧЕСТИТ БОЙ!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тошо

    13 7 Отговор

    До коментар #7 от "Знаещ":

    Ей брат по-полека.
    Схванах ,че си полицай но просто питам , не се заяждам .И да те светна ,че и аз съм длъжностно лице.
    Доколкото знам тук всеки може да изрази мнение!

    Коментиран от #15

  • 12 Кълвач

    15 7 Отговор

    До коментар #5 от "А ходи":

    Ти американските полицаи, с бг милиционерите ли сравняваш??? Я си извади главата от сфинктери!

    Коментиран от #28

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Реалист1

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "hmhmhm":

    За това питай тези които мислят законите.
  • 15 Знаещ

    10 4 Отговор

    До коментар #11 от "Тошо":

    Няма лошо да си изразиш мнението. Никога не съм бил против това. Какво лошо видя в коментара ми? Нима за едни е позволено да си изразяват мнението, а на други не? Ето за това сме уж "демокрация", ама да ти кажа при нас всичкото ни е на уж. А на такива злобни коментарчета като на този №10 дори не мисля да отговарям. Явно за да е толкова озлобен си е имал вземане даване със закона, но това не е мой проблем. Проблемът си е изцяло на №10. Незначителното му мнение не може да ме засегне по никакъв начин.

    Коментиран от #21

  • 16 Кълвач

    11 8 Отговор
    Не те засяга, щото си милиционер, и комунистически гербераст. Край нямат безобразията ви и изобщо не ви пука , че скоро няма да останат хора в държавата, от които да крадете!

    Коментиран от #18

  • 17 Усмивката

    13 0 Отговор
    Тя от кой квартал е.Понамирисва нещо.
  • 18 Знаещ

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "Кълвач":

    Никога не съм бил милиционер, нито комунист, а най малко гербераст и след като не съм бил нито едно от трите няма как да бъда обвиняван от теб и когото и да било в каквото и да било. Не ме познаваш и поради това няма как да ми дадеш каквато и да било оценка освен, ако не гледаш на кристалната си топка. Каквото и да кажеш не ме интересува. Проблемът ти е, че за собствената си посредственост и неблагополучие търсиш вина във всеки друг, но не и в себе си. Убеден съм, че и по лекарите ще плюеш и пламенно ще обясняваш, колко са некадърни и как нищо не става от тях. Ти обаче си най-кадърния и умен, но видиш ли си все недооценен. Такива като теб на тази територия с лопата да ги ринеш. Ти си просто един хейтър, който всеки за нещо му е крив, но кой ли пък те взема на сериозно

    Коментиран от #22, #23, #26

  • 19 ХанкоБрат

    11 5 Отговор
    Цеганката бие, меките китки гледат, но не забравят да искат увеличение на заплатите.
  • 20 Шопаа

    8 1 Отговор
    Абе ХОРА!!! Не Ви ли писна да се Ядете,Дъвчете и Плюете У ФЕЙСО?????
    59
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Кълвач

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "Знаещ":

    Ясно , соросоид! Дано да не се налага , да те защитават и лекуват твоите любимци! Психоанализите ги остави на д-р Михайлов, дето избяга от такива като теб!
    И карай по сбито, не си в клуба на ДСБ!
  • 23 Кълвач

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Знаещ":

    Да не забравиш да си извадиш главата от ....
  • 24 Обществен Враг

    12 0 Отговор
    Повечето жени от "Босилек" са ЦИГАНКИ !!!!!
  • 25 Dreamman

    5 1 Отговор
    С това умствено равнище , този народ трябва да изчезне ! И изчезва .
  • 26 Усмивката

    3 6 Отговор

    До коментар #18 от "Знаещ":

    Знаеш....може да поставим въпроса иначе....Да беше комунист ,щеше да ЗНАЕШ какво е комунизмът ,и щеше да си отвратен .Вижда го всеки, че държиш на Русия .Но и тук не си достатъчно ЗНАЕЩ.Всички свързваме думата Рисия с Комунизъм....ЗАЩО.И това ли не знаеш .Защото комунизмът си отиде от Русия ,но комунистите не са .И то главните .По върховете .Начело с Путя.Кой е той???? И това ли НЕЗНАЕШ ..Или си много млад ,или много глупав

    Коментиран от #35

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 PlimP

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Кълвач":

    чай са, не са МИЛИЦИОНЕРИ, те са полиция, милиционерите биеха
  • 29 Боян

    2 1 Отговор
    Повечето от чингитата не са стока !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Шаран БГ

    8 0 Отговор
    Полицаят също е човек - не забравяйте ! Както има права и задължения , така има и чувства, пардон- казваше се емоции. Разбирате , нали ?? Това не означава, че можете да го обиждате, псувате и да издевателствувате над него ,/че и да го удряте/ когато си изпълнява задълженията, облечен с униформа. Униформата му е за това на гърба - за да виждат шараните отдалеч, че това е представител на властта и че не всичко, което върши, е по негово усмотрение и кеф! Те , янките, за това са много строги / и не само те/ - имат си държава, имат си и държавници, които си уважават "пазителите на реда". Нямаш право да докосваш полицай - от една до три години затвор те грози ! Не знам колко години тамошната прокуратура разследва даден казус, колко години съдията решава за наказанието, след колко години го въдворяват да изтърпи това наказание и чакат ли нарушителя да избяга в Мексико или не !! Това не знам.
  • 32 агент08

    1 5 Отговор
    И кво, да не го е утепала….
  • 33 агент08

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "А ходи":

    Оди се плякай в Америка, бе швестър!
  • 34 Аз не съм и

    3 1 Отговор
    нямам работа в Америка,агенте 08!Ако тебе те е заболело нещо от написаното,ти оди да те онождат латиноси,или още по-добре афрохамериканци.Щастието ти е гарантирано педъл!
  • 35 Знаещ

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Усмивката":

    Ех човече каквото и да ти напиша явно няма да го разбереш и точно заради това мисля да не си губя времето. Явно навсякъде виждаш комунисти и комунизъм. А знаеш ли кои са идеолозите на комунизма като имаш претенции да знаеш много? Е това не са руснаците, но ти нали си вещ би следвало да го знаеш това. Е, сега знаеш ли го или не? И другия ми въпрос е ако знаеш, кои са идеолозите измислили комунизма, защо го премълчаваш? А сега де? Аз нямам претенции да знам всичко, но явно ти имаш, но или не знаеш отговора или не ти е удобно да го кажеш. Е аз ще ти го кажа Маркс и Енгелс. Надявам се знаеш, че не са руснаци?

    Коментиран от #39

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 русенец

    2 0 Отговор
    Дядо ми е бил полицай преди 9-ти, разказвал ми е много неща, но ще цитирам само едно: а ме е погледнал накриво, веднага го изплющавам с бича през ушите. Става агънце.
  • 38 Усмивката

    0 1 Отговор
    Аз имам представа кои са Маркс и Енгелс Защото имам в библиотеката си и двата тома.Има доста свестни неща .И от гледна точка на статисгтикаЕдно обаче ще кажа за тебе .Не си видял колко е голямата разлика между написаното и идиотската Болшевишка империя СССР.Но от дивашки непросфете народ какво да излезе....и ти от тях ли си
  • 39 Усмивката

    0 1 Отговор

    До коментар #35 от "Знаещ":

    Аз имам представа кои са Маркс и Енгелс Защото имам в библиотеката си и двата тома на Капиталът .Има доста свестни неща .И от гледна точка на статисгтика. Едно обаче ще кажа за тебе .Не си видял колко е голямата разлика между написаното и идиотската Болшевишка империя СССР.Но от дивашки непросфете народ какво да излезе....и ти от тях ли си?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове