4 Септември, 2018 11:01 6 358 8

Работа мечта със заплата 10 000 USD на месец

  • работа-
  • хотел-
  • курорт-
  • служител

Компанията, която притежава веригата хотели Vidanta, търси човек, който в продължение на 12 месеца да обикаля местата за отдих на фирмата в мексиканските курорти. Кандидатът трябва да владее добре английски, да умее креативно да изразява мислите си, да е харизматичен и готов за много забавления.

Пътуванията от курорт на курорт, както и развлеченията, ще са за сметка на компанията. Щастливият служител ще получава и заплата в размер на 10 000 USD на месец. Сред курортите, които ще посети в рамките на година, ще са Nuevo Vallarta, Rivera Maya, Los Cabos, Acapulco и други.

Сред задачите на служителя ще е да танцува салса, играе голф, оценява блюдата на главния готвач, проверява температурата на водата в басейните, наслаждава на SPA процедурите и в никакъв случаи не трябва да пропуска залезите. Той ще трябва да е готов да опознава местната култура на местата, на които извършва проверки, постоянно да общува с хора, да умее увлекателно да разказва за своите пътешествия в социалните мрежи и да измисля нови идеи за развлечения.

Крайният срок за подаване на документи е 21 октомври 2018 г. От кандидатите се иска грамотно написана автобиография на английски език и видео с разказ за себе си. Щастливецът ще бъде обявен на 1 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щастливец

    29 1 Отговор
    Как хем търсят работник, хем бил щастливец. Това да не е тото, човека ще си заработва пари, пише че ще го съдерат от командировки и работа от сутрин до вечер и накрая го наричат щастливец ... демократ направо :)
  • 2 Бущата

    8 0 Отговор
    То на всеки пожелавам такива командировки. И да работиш от сутрин до вечер докато опитваш най-добрите храни, плуваш в басейни и се наслаждаваш на СПА процедури. в България това се нарича перфектната почивка, която ще ти изпразни джоба а те дори ще ти плащат по 20000лв. на месец, за да си почиваш, пардон за да работиш.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 росица

    0 0 Отговор
    Истина ли е???
  • 5 ААА

    6 0 Отговор
    В бюрото по труда влиза гражданин от ромски произход. Обръща се към служителката - Искам работа , обаче да бъда шеф, искам голяма заплата , искам нов служебен автомобил , командировки зад граница , офис секретарки, идр. неща, продължил да изброява. Служителката го гледала , гледала и рекла - Господине какъв късмет имате , току що се освободи такова място - шефско , голяма компания , ще обикаляте света , с частен самолет , по най- луксозните курорти , голяма заплата , и секретарки, преводачки , яхти,лукс и разкош .Гражданина -Ром я погледнал ,и рекъл невярващо - Ама вие май се бъзикате с мен ? Аааа господине рекла служителката - Вие първи започнахте.

    Коментиран от #6

  • 6 Търся работа

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ААА":

    Вица с палестинеца и евреина
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.