6 Септември, 2018 07:00 12 278 1

Вашият хороскоп за днес, 06.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 06.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес отделете достатъчно време за отдих и любими занимания. Вечерта обърнете внимание на ваш близък, който има нужда от помощ. Не се обвързвайте с човек, който ви е наранил.

Телец

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус и отлично здраве. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Близнаци

Днес използвайте въображението си и ще постигнете добри резултати от предприето бизнес начинание. Не се оптивайте да угодите на всички. Обърнете внимание на стари болежки.

Рак

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им.

Лъв

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в личен план. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си. Отделете си време и за почивка.

Дева

Днес бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Везни

Днес уверено отстоявайте своите позиции по даден казус, не се поддавайте на емоции. Не пропускайте възможност за излет в планината - ще се заредите с положителни емоции.

Скорпион

Денят ви ще премине в спокойна домашна обстановка. Отделете си време за лични хобита и интереси. Не се доверявайте на малко познати хора - има опасност да ви измамят. Поглезете сетивата си с вкусна храна.

Стрелец

Денят ви ще бъде успешен в личен план. Възможност за добри парични постъпления. За да разширите възможностите си за професионална реализация, помислете за повишаване на вашата квалификацията.

Козирог

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Водолей

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Не взимайте страна в спор. Не пренебрегвайте интимната си половинка. Отлично здраве.

Риби

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Любовно разочарование.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    1 3 Отговор
    а звездите говорят ли говорят....