4 Септември, 2018 13:24 1 169 2

Шарапова също е аут от US Open

  • шарапова-
  • наваро-
  • отпадане-
  • us open-
  • тенис

Рускинята загуби от Карла Суарес Наваро с 4:6, 3:6

Рускинята Мария Шарапова изненадващо приключи своето участие на Откритото първенство на САЩ. Бившата любима жена на Григор Димитров отстъпи в четвърти кръг пред испанката Карла Суарес Наваро с 4:6, 3:6.

Шарапова е шампионка от 2006 година и се опитваше да стигне до четвъртфиналите за първи път от 2012 година насам. Срещу испанката обаче не позволи това да се случи.

Двубоят предложи общо 9 пробива, като в първи сет Шарапова започна много слабо и изостана с 1:4. Опита да се върне в частта, обаче в крайна сметка загуби с 4:6. Вторият сет се разви по подобен начин и започна с пробив в полза на Наваро. Испанката записа още два до края на мача и логично надделя.

Карла Суарес Наваро ще се изправи срещу полуфиналистката от 2017 Мадисън Кийс за място в полуфиналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MattieWood

    0 2 Отговор
    Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми.

    Това е мястото, където започнах...>> Ecash10.COM
  • 2 месара

    0 2 Отговор
    хапчетата правят чудеса но, такъв е резултата без тях! тая колкото по рано се откаже, толко по малко ше става за смях.