Ето кой размер на мъжкото "достойнство" е идеален за дамите!

4 Септември, 2018 19:47
64 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 19569
Автор: Събина Андреева

Темата за размера на мъжкото "достойнство" сякаш никога не стихва. Съществува масово схващане, че колкото по-надарен е мъжът, толкова по-добър любовник е и жените, водени от този принцип, не залагат на мъже с малки членове.

Това е и причината много представители на силния пол да изпитват доста притеснения от големината на члена си и че той няма да бъде оценен подобаващо от половинката им.

Американски експерти решиха да сложат край на спекулациите по темата. Те се обърнаха към представителки от нежния пол, за да установят кой е идеалният размер. Оказва се, че параметрите му зависят от това каква връзка възнамерява да изгради дамата с партньора си.

Учени от Калифорнийския университет в Лос Анджелис са направили изследване, в което са използвали обемни модели на мъжки полови органи. След това са направили проучване, в което са участвали 75 дами. Те трябвало да споделят кой от моделите предпочитат за еднократен сексуален контакт и кой - за дългосрочни отношения.

Резултатите са показали, че за секс за една нощ жените предпочитат мъже, чийто полов член е дълъг 16,3 см. и дебел 12,7 см. Когато жените разглеждат мъжа като човек, с когото ще градят сериозни отношения, най-често се спирали на модели с размери до 16 см. дължина и 12,2 см. дебелина.

Като цяло се оказва, че размерът на пениса, който предпочитат дамите, е малко по-голям от този на средностатистическия мъж. А безпристрастната статистика показва, че средният размер на мъжкото "достойнство" в световен мащаб е от 13,5 см. до 13,9 см.