Last news in Fakti

5 Септември, 2018 08:48 11 284 30

Врачански съветници тънат в лукс на морето, народът плаща

  • съветници-
  • враца-
  • лукс-
  • море

Врачанските общински съветници са на тридневен семинар в луксозния морски курорт Лозенец. Пълният олинклузив в 4-звездния хотел „Оазис Дел Маре“ ще излезе на местната хазна близо 20 000 лв, установи проверка на BulNews.bg.

Цифрите бяха потвърдени от рецепцията на лъскавия обект, за който е обществена тайна, че е на „кокаиновия крал“ Евелин Банев-Брендо, макар че се води на бизнесмен от Пловдив.

Официалната причина за морската разходка на сенаторите е участие в семинар, в който уж ще се дискутират сериозни теми на чист въздух. Най-важните сред тях са обновлението на автопарка на „Тролейбусен транспорт“ и сливането на всички младежки дейности и центрове във Враца с един шеф и едно административно ръководство.

За да има достатъчно време за дискусии, те са планирани равномерно между 2 и 5 септември, като включват 3 нощувки. Цената на легло в двойна стая е 131 лв с изглед към морето и 126, без гледка към плажа. Храните и напитките са гарантирани в пакета и това допълнително вдъхновява народните избраници.

За отрудените избиратели остава надеждата, че чистият морски въздух ще освежи мозъците на общинските съветници и няма да решат да превърнат Младежкия дом от културен център в търговски дом с ресторант и офиси за близки до властта фирми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    128 1 Отговор
    Да не забравяме все пак, че в една от версиите за разстрела на Христо Ботев е точно желанието му да направи ревизия на Врачанския революционен комитет за парите от продадената пастърма за 18000 гроша, които е трябвало да се похарчат за оръжие и снабдяване на въстанието, а в крайна сметка четата му не намерила в България нито оръжие, нито провизии, а пък и почти никой не ги посрещнал с някаква готовност за въоръжена борба, но парите ги нямало или по-точно нямало ги почти всичките. Така че какво толкоз - смело по стъпките на Врачанския революционен комитет! Дето се вика нали все говорим да има приемственост!
  • 2 Guðmundsson

    69 0 Отговор
    Измекяри. Да и при седне рибена кост, да си нареждат краката на стъклата, да изядат отровно суши, акула да ги изяде, морето да го завлече и цунами да ги залее и отнесе.

    Коментиран от #12

  • 3 864

    79 3 Отговор
    Важното е Хекимян всяка сутрин да дрънка глупости от Созопол! Къде са журналята да разгласят почивката на тия по телевизиите?
  • 4 Проблем

    81 0 Отговор
    Ако беше така само във Враца , щеше да е малък проблем , но ако се проверят харчовете на държавните и общински власти навсякъде - сигурно ще бъде достойно за световен рекорд по разточителство!
  • 5 Майна

    52 0 Отговор
    Ха ха, пловдивски бизнесмен...Ветко...
  • 6 Коментар

    62 2 Отговор
    Докато има ОВЦИ ЩЕ ИМА И ВЪЛЦИ🤗
  • 7 Хасанчо

    35 1 Отговор
    Що екскурзии до Гърция на море и кьор софри са отбелязани като "Работни срещи" на общински съветници ,та и на приближените им тартори от махали и села ? Още давайте на партии субсидии и вдигайте данъците в общините. Да има за по-скъпи неща. Какво са 20 000 за богатия северозапад ? А за бедния североизток ? Помислете какво става там. То Девня,то Аврен , Суворово ,Вълчи дол, общини, кметове ,съветници ,кметски наместници и родата и приятелите дето работят за избори. Та като казахме избори...стягайте редиците по семинари с народна пара. Те едно време родолюбивите Българи са се събирали революции да правят по поляните , ама виж да какъв хал ни докараха . Да се крием от непосилни данъци и измислени глоби и застраховки пак по горите. Идва пак времето от филма " Господин за един ден" ама не е смешно хич.
  • 8 Гост

    19 0 Отговор
    Вие видяли ли сте какъв скакауец от стиропор за 5 милиона са направили до пещерата?
  • 9 JEEP

    40 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ще се дискутират сериозни теми на чист въздух. Че то и на Каваци е същия чист въздух, но леглото е доста под 131лв. Един от най-бедните региони да прави толкова скъп семинар за сметка на хората си е чиста наглост
  • 10 Бай Кольо

    33 0 Отговор
    Браво..... ЛЕК СЪН НАРОДЕЕЕЕЕ.
  • 11 БОБИ СВИНЯТА

    23 0 Отговор
    за какво ни са тези общински съветници (паразити),напразно им дават по 600-700 лева, аз живея в едно малко градче , имаме 42 съветници , а сметнете в цяла България колко са... ???
  • 12 Guðmundsson

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Guðmundsson":

    В очилище да са запиша, балгарски да науча, за смиах да ни ставам.
  • 13 Iwo

    19 2 Отговор
    Абе да ви кажа въпросния хотел хич не е толкова луксозен, съседите му са къде-къде по така. Става дума за бившия къмпинг Оазис. Въпросът е кому са нужни подобни "семинари".
  • 14 Бончо педала

    29 0 Отговор
    България с тези 700 000 чиновници ,никога няма да се оправи , вечно ще е бедна ,,,Много вождове , малко индианци..
  • 15 Унуфри

    18 0 Отговор
    А като се знае че е на Брендо, какво би следвало , полския пъдарин ли трябва да се самосезира, кои ли други дебелосерковци са отсядали там на аванта ,та всичко е ок.
  • 16 аналитик

    15 0 Отговор
    Хубавци, хубавци, но дано не сте лъжци, вий обрахте ни парата, май големи сте крадци?....
  • 17 Дани

    10 0 Отговор
    Народен съд ааааа комунизъм ааааа
  • 18 брендо

    6 5 Отговор
    ЕЙИ червени подлеци НЯМА ЛИДА СЕ СПРЕТЕ" НАЙ ПОСЛЕ ....... ЗАЩО ВИЙ мръсни твари болшевишки трябва да живеете на гърба на този измъчен народ--ДОКОГА ВАШИТЕ МРЪСОТИЙ ЩЕ СА НА ДНЕВЕН РЕД--ДОКОГА С ВАШИЯ ГЕНОЦИД...... ЕЙ МЪРШАВ НАРОД ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ...........ДОКОГА....-.-.-
  • 19 Pavkata

    4 0 Отговор
    "луксозния морски курорт Лозенец."

    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • 20 наблюдаващ

    4 0 Отговор
    Mъкааааа... мъка,мъка...
  • 21 хитеp

    6 0 Отговор
    ХАААА-ХАА-ХА А пловдивския бизнесмен е Ветко АРАБАДЖИЕВ!
  • 22 ввв

    3 0 Отговор
    За Христо Ботев е интересно,това не се знаеше или не се пишеше са това.
  • 23 по принцип

    6 0 Отговор
    Това с общинските съветници е пълен паразитизъм. Ходят си на друга работа и си получават заплати от там. От Общината получават по още една заплата за това, че в месеца реално веднъж са отишли за 2 часа на сесия. Останалите заседания и комисии - всичко е "мижи да те лажем". Средно се получава по 300 лева на час. Обърнато в осемчасов работен ден, се получава 53 000 лева заплата - къде го има това. Служителите в същата община работят по осем часа всеки ден за същите 600-700 лева. Пълен паразитизъм и нищо друго. Който иска да е съветник, да напуска работа и да работи осем часа. Преди години се плащаше на заседание 20 лв.
  • 24 филип

    5 0 Отговор
    сиромашко не вдяло.
  • 25 Възмутително Та Несетрае

    4 3 Отговор
    Пълна погнуса! Толкова тенденциозна статийка може да бъде само поръчкова. Иначе "пълният олинклузив", който освен това е цялостен, всеобхватен и изчерпващ кърти мивки и магистрали! Жалка работа, и чеп за зеле не става от дописката...
  • 26 Патриот

    5 0 Отговор
    Ем искахте демокрация, европейски ценности, равенсто. Ето ви го!
    Общинските съветници на една от най-богатите общини в България какво си позволяват.
    Да не мислите, че парите им идват от техният джоб.
    ЗА това плащат всички балъци дет плащат данъци и рекет, наречен "синя зона".
  • 27 патриотъ

    3 0 Отговор
    На 16.09 ще има дума народа,ако не каже нищо,значи си заслужава орисията
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Така е

    1 0 Отговор
    Аиде стига сте ревали за някакви 20 000 лв. Във водния цикъл на Враца се закопаха милиони от некочествена работа. По два и три пъти вадене на тръби с дупки и не заустени в шахтите. Започнат нещо един ден , изчезват и до тук.За мен водния цикъл във Враца е пълна катастрофа.Безхаберие и без отговорност.
  • 30 Колю

    2 0 Отговор
    Малките общини са с 10 -30 съветника на избрания кмет. 70 % от тях не могат да се подпишат и трудно говорят разбираем български език. Къщите им са по три етажа ,с колони и мрамори в арабско турски стил и няколко луксозни коли от пред.Обикновено работят във ВиК или нещо подобно , а някои са си потомствено безработни или с пенсия по-болест родени. В техните родове обикновено са проституцията, нелегалните цигари, нелегални таксита до областното градче и бусовете на центъра на махалите които под строй водят махалата безработни и на помощи да работят всеки ден в града .Строителство ,,чистачки , общи в кухня и въобще нещо да работят . Същите имат магазини в дворовите си ,които не съществуват за данъчните ,защото те в частен имот и не регистриран обект не влизали. Барове и кръчми -също. Последна мода е доставка на интернет и телевизия. Плащането с години става в магазин ,на отделен тефтер тетрадка и без касов бон. 25 лв без договори и такива неща които да усложняват бизнеса на мешерето. Та ПРЕ- скъпи народни избраници ,до кога ще сте горди Кметове с такива качествени хора .От тях ли вземате съвети защото те са "Съветници ". Ползвате ги еднолично за да се оправдавате за решенията си на границата на престъпност и алчност.Да си оправдавате "усвояването" . Те решиха така. Да ама номера е много стар , а ние всички плащаме и на кмета и на тези хрантутници. Те са там защото махалите гласуват под техен натиск. За което отново вземат партийни пари. После да призна
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове