6 Септември, 2018 12:03 17 070 73

Бой в застрахователен офис, полиция разтървава клиенти и застрахователи

  • бой-
  • застраховател-
  • клиент

Брат и сестра от Враца се оплакаха в редакцията на агенция BulNews, че служителят на застрахователното дружество „Бул инс“ АД Николай Тодоров и негов приятел са ги пребили.
Зрелищната случка се разиграла в понеделник в центъра на града, точно срещу математическата гимназия, пред погледите на десетки преминаващи.

Радина и Марио разказаха, че бруталното нападение е станало сутринта, около 10.15 ч. Младата врачанка отишла в офиса на застрахователната компания на бул. „Демокрация“ 23, за да провери колко време още трябва да чака, за да й бъде изплатена щета за катастрофа, станала на 31 май тази година.

Момичето чакало повече от 3 месеца, но от дружеството не й давали парите, като последния път дори й били казали, че щом не е тяхна клиентка, ще има да чака.

Вчера братът и сестрата влезли в офиса на фирмата и потърсили информация от Камелия Николова, която се представила като управител на офиса. Според Радина жената реагирала много остро и заявила, че няма скоро да видят обезщетение.

В този момент Николай, който според потърпевшата е мъж на Камелия, и негов приятел се нахвърлили върху нея и брат й. Те ги избутали насила извън офиса, ударили Радина с юмрук в лицето, а Марио повалили на земята и започнали да го ритат.

„Пребиха ни. Брат ми е целият в синини, тениската му е скъсана, а лицето му беше в кръв. На всичко отгоре ни заплашиха, че ако се оплачем, ще стане по-лошо и боят ще ни се стори като детска игра“, разказва уплашена Радина.

„През цялото време Камелия стоеше на входа на офиса, наблюдаваше какво се случва и цинично заяви: „Ако си беше мълчала и пари щеше да видиш“, допълва потърпевшото момиче.
Конфликтът станал толкова сериозен, че се наложило Радина да се обади на тел.112. На мястото пристигнали униформени, които да потушат юмручната саморазправа. Щом чули сирената на патрулката обаче двамата мъже бързо изчезнали.

Веднага след нападението Радина и Марио Икови са отишли на преглед при съдебен лекар и са си извадили медицински свидетелства за травмите.

Потърпевшата е категорична, че ще съди застрахователната компания и Николай, като срещу него ще си извади и ограничителна заповед. Набитата врачанка е пуснала жалба в Комисията по финансов надзор и полицията.

Потърсихме за коментар и управителката на „Бул инс“ Камелия Николова, която отрече да е имало побой над Марио и Радина. Версията на Николова е, че младият мъж е влязъл в офиса във „видимо неадекватно състояние“ и е започнал да я обижда и да отправя заплахи за живота й. След това ядосан излязъл пред сградата, където Николова нямала представа какво е ставало.

„На територията на офиса ни не е имало никакъв бой. Аз съм си подала жалба в полицията срещу Марио за държанието му и това е всичко. Кой ги е бил извън офиса, нямам представа, но това няма нищо общо с дейността ни“, заяви Николова.

При въпрос, къде е служителят Николай, когото младежите обвиняват в нанесеният им побой, Николова заяви, че при тях не работи такъв човек и не знае за кой става въпрос.
Документът от описа на щетата от катастрофа от 31 май 2018 година обаче показва, че въпросният Николай Тодоров все пак има връзка със застрахователната компания, тъй като именно той се е подписал на документа, описващ инцидента.

По неофициална информация вчера полицията е свалила записите от камерите на съседен офис, където ясно ще се види как е станало нападението и лицата на биячите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мизирабъл

    295 44 Отговор
    ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ, БЕЗЗАКОНИЕ И ДАЛАВЕРИ, А ВИЕ БАЧКАЙТЕ И ВНАСЯЙТЕ ДАНЪЦИ ЧЕ ПАРА ТРЯБВА НА ШАЙКАТА!

    Коментиран от #7, #26, #52

  • 2 Еничър

    232 20 Отговор
    Тексас дивия запад.Държавата на мафиата с вожд тиквун.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 това не е по врачански

    129 2 Отговор
    що одите сами вземете поне другаря макаров с вас за нема бити а само прибити

    Коментиран от #51

  • 5 балама

    125 0 Отговор

    До коментар #2 от "Еничър":

    "Дивият запад", друг път. Там всеки е въоръжен и нека някой дрислив застраховател почне да се гаври с него.

    Коментиран от #69

  • 6 Расулюлах

    135 11 Отговор
    Я като ви казвам че по страшно от българско робство нема не вервате

    Коментиран от #56

  • 7 ИЗНЕНАДВАЩО

    72 29 Отговор

    До коментар #1 от "Мизирабъл":

    ЗА ТЕБ ВСИЧКИ МУТРИ ТОЕСТ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ГИ СЪЗДАДЕ БСП ! ВСИЧКИ СФЕРИ В БЪЛГАРИЯ СА ОБХВАНАТИ 1989год ОТ ТЯХ ! НЕ Е НУЖНО МНОГО АКЪЛ ПОГЛЕДНИ АДЕКВАТНО И БЕЗПРИСТРАСТНО НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО !

    Коментиран от #9, #53, #72

  • 8 Дивия запад

    21 3 Отговор
    Хубава работа!
  • 9 Мизирабъл

    76 25 Отговор

    До коментар #7 от "ИЗНЕНАДВАЩО":

    Не е нужно и много акъл да се сетиш че ГЕРБ са от 10 години на власт. А комунягите вън от властта

    Коментиран от #12, #60

  • 10 Виалба

    106 1 Отговор
    Тия БулИнс са голями помиари.

    Коментиран от #13

  • 11 3а плешивия

    48 0 Отговор
    Cред политиците и застрахователите има илюминати ! потвърдено !
  • 12 Te убиват "Законно"

    62 9 Отговор

    До коментар #9 от "Мизирабъл":

    На тия БАЦЕ ИМ Е РАЗРЕШИЛ МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ !! НАЛИ СА КОЛЕГИ кво толкова
  • 13 Враца

    83 0 Отговор

    До коментар #10 от "Виалба":

    То да бяха само тия.Сега след тая случка трябва да им се влезе в офиса.Да им се направи ревизия,както на винпром.Да се върне всичко с 2 години назад и готово.Така следващият път дали са те или някой друг ще се замисли дали ще укрива данъци,няма да плаща на пострадали или ще бие клиенти.

    Коментиран от #16

  • 14 Vuicho Vanio

    77 1 Отговор
    Ние си станахме ММА нация. Всички братко нинджи, борци, боксьори и селски биячи. Е оня ден едно пишлеме изскочи от една Хондичка да ме бие, защото съм се осмелил да му Бия Един клаксон понеже караше като невменяем и не му направих място да си продължи слалома между лентите. Ма се разбрахме де :)

    Коментиран от #18, #31

  • 15 Пасатор

    56 8 Отговор
    Тез пък отишли в офиса да си търсят парите! Наемаш си адвокат, завеждаш дело срещу компанията и чакаш да се произнесе съдът. Като спечелиш делото, ще ти платят.

    Коментиран от #46

  • 16 Виалба

    74 3 Отговор

    До коментар #13 от "Враца":

    Нищо няма да им направят,шефовете са бивши крими-герои приятели на вожда!

    Коментиран от #17

  • 17 Враца

    45 3 Отговор

    До коментар #16 от "Виалба":

    Е може де,на Баш Бащитцата(Б.Б.) почва да изтървава" коня",и затова си мисля ,че са тия показни акций и уволнения.Деда знам то вече всичко може да стане тук.
  • 18 да да

    53 2 Отговор

    До коментар #14 от "Vuicho Vanio":

    Cъщата работа и при мен ( затова си нося един голям тръбен ключ ) пълна свободия.. Няма никакви закони ,пътувал и в други държави в EC ,ама по-голямо животно от българина няма.

    Коментиран от #48

  • 19 Потърпевш

    61 1 Отговор
    Компанията Бул Инс е некоректна компания. Преди години се помъчиха да ме прекарат на чисто нов автомобил Опел Корса от магазин във Варна да ми опрявят тотална щета на врата като искаха да я разпарят, равтоват , заварят, и китосват. Отдавна не съм техен КЛИЕНТ.

    Коментиран от #33

  • 20 Кънчо

    56 2 Отговор
    Абе , то като чета за тоя "Бул инс" май никак не им се плаща за нищо. Аз си плащам Каско като поп, за 5-6 години съм им платил ощще една кола като моята, а не съм получил нищо от там- като отида за щета някой път и оня започва да ми обяснява как това било дреболия и нямало смисъл да я завеждам. И аз всеки път се изнервям и се оправям сам. Ама явно съм си много смотан, та като дойде другата година - пак там. Сам съм си виновен. 😙😉

    Коментиран от #30

  • 21 всичко е ясно баце

    46 0 Отговор
    Позната картинка и най-лошото е,че не изненадва никого.Всички са наясно какво е станало и то става ежедневно. Само дето тези са били по-ербап и са си искали парите. Иначе ,ако си траеш ,хем ще чакаш, хем няма да видиш пари...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Враца

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "Ефтини сензации":

    Ти откъде се Бе умник?От Брюксел?От къде?

    Коментиран от #28, #41

  • 26 Morgoth

    36 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мизирабъл":

    Пич, БулИнс биеха мноооооого преди ГЕРБ изобщо да се появи на сцената. Това е най-мутренската застрахователна компания останала от времето на прехода. Застраховател ми го е казвал - застраховаш в компания, която презастрахова при тях. Хем си нямаш работа с мутри и не търсиш пари от тях, хем ако имаш проблеми може и да идат да понабият някого.

    Коментиран от #29

  • 27 .......

    29 12 Отговор
    Всички са наясно с манталитета на хората от този култов град Врацааа.кофти кръстоска между индианци и бушмени
  • 28 Защо само бой?

    14 3 Отговор

    До коментар #25 от "Враца":

    Не е ли имало и ебане?
  • 29 Мизирабъл

    3 7 Отговор

    До коментар #26 от "Morgoth":

    Хапчето ли не си си взел? Какъв е тоя тъп коментар на това което съм писал?А бе хора не пишете друсани!
  • 30 Кънчо,проверявай и мисли!

    4 5 Отговор

    До коментар #20 от "Кънчо":

    По-добре се застраховай в Алианц или Армеец.
  • 31 Vanio,уточни се

    1 13 Отговор

    До коментар #14 от "Vuicho Vanio":

    Водачът на хондичката само с бой ли те заплаши? Не се ли закани да те наебе?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Потърпевш,забравяш!

    14 0 Отговор

    До коментар #19 от "Потърпевш":

    След като си се отказал от БулИнс защо не си им казал че са мутри и измамници?
  • 34 гост

    19 1 Отговор
    Ами застраховайте при другите бандити "Армеец" ТИМ поне плащат!!

    Коментиран от #36

  • 35 Мария,заглавието е непълно!

    24 1 Отговор

    До коментар #32 от "Sultanit":

    Репортерката е трябвало да озаглави материала си : "Бой и ебане в офиса на мутри,правещи се на застрахователи."
  • 36 Гост,разбрах те

    24 0 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Изводът е: където и да отидеш,все ще ти го вкарат,въпросът е къде ще си по-малко прецакан.
  • 37 Въпрос

    14 2 Отговор
    Да ядат бой, като им е толкова акълът! Що да плащат на адвокат, който да свърши работата чисто и застрахУвателите да си платят всичко барабар с лихвите и разноските?! Селска работа...

    Коментиран от #43

  • 38 Made in Bulgaria

    32 1 Отговор
    НИЩО НОВО. ПАЛЕТЕ ОФИСА И ПРЕБИИТЕ МЪРШАТА
  • 39 Даам

    36 0 Отговор
    В една нормална държава биячите такива наказания и глоби и лишаване от лиценз ще получат, че свят ще им се завие. Отделно от компанията биха ги съсипали от дела. Но тик е важна ракията и салатата, друго нищо...
  • 40 ei bogu

    32 1 Отговор
    бул инс - СИК , лев инс -трактора , армеец - тим -застрахователни компании с традиции :))))
  • 41 Ефтини сензации

    13 25 Отговор

    До коментар #25 от "Враца":

    Роден съм и съм израснал във Виена.
    Защото алчното комунистическо простолюдие е откраднало на дядо фабриките, а дядо едвам е сколасал да избяга от злобните каксети, търсещи какво да откраднат и кого да убият...
    Благодарение на акъла си и своята предприемчивост е успял да изгради бизнеса си на ново от нулата в Австрия.
    А аз в момента съм на почивка във Франция.
    Други въпроси да има простолюдието?

    Коментиран от #44, #55, #61

  • 42 Джоди

    17 1 Отговор
    Аз чаках от булинс повече от 3 месеца незнам кой си затваря очите
  • 43 Враца Баце

    11 0 Отговор

    До коментар #37 от "Въпрос":

    У Враца няма читав адвокат. Или е новобранец и галош, или е мутраген.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 БЕНЗИНДЖИЯ

    15 0 Отговор
    На застраховател вяра и доверие абсурд не са БОГ не са и Пророк доверие не се дава на фирма и човек то се първо доказва а в случая са доказали че са измамници тези фалшиви застрахователи и не ще видят хората справедливост от беззаконието което царува за съжеление минава и заминава този проблем под масата и нищо не ще се случи в полза на Българския Народ ако се чудите кога ли ще има справедливост еми ще ви кажа смао и единствено на СЪДНИЯ ДЕН молете се който погуби Държавата и окраде нейния Народ до 24 часа да Умре че колкото по малко кумуняги на този свят по-добре.
  • 46 адвокат

    15 1 Отговор

    До коментар #15 от "Пасатор":

    Да де, ама докато чакаш съдът да се произнесе (знаеш колко "бързо" става това в Бг), току виж застрахователят фалирал или ти си гушнал вече букета, ако си на моите години.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Чичи Сашо

    13 0 Отговор

    До коментар #18 от "да да":

    Не ключ, а компактен Глок 43, удобен за джоб в дънките и прекрасно действа на селяци.
    А във Враца.... И гарга не каца! 😁😁😁
  • 49 мутринско

    17 0 Отговор
    тия на "инс" не са читави, това са наследници на така наречените "ония времена"
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Манаф

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "това не е по врачански":

    Колега с другаря Макаров няма да има пребити,а ше има пробити
  • 52 283

    4 11 Отговор

    До коментар #1 от "Мизирабъл":

    Сигурно знаеш от къде е дошло името ти. Правилно си си го избрал. И да знаеш, гарантирано пак ще гласувам за ГЕРБ и не само аз. Гарантирано, мрънкала като теб пак ще са зле докато не се вземат в ръце. Като не ти пусне жената пак гарантерано ГЕРБ ти е виновен. Нали смотаняк ?

    Коментиран от #73

  • 53 Eistee

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "ИЗНЕНАДВАЩО":

    Мизирабъл e платен дрИскач на БСП. Глупакът не осъзнава, че по времето на Луканов/Виденов/3-ната коалиция/Станишев/Орешарски такива побои ставаха навсякъде, но не стигаха нито до новините, нито до полицията... просто хората живееха в страх и в ужас и предпочитаха да си затворят очите и да пият една студена вода, отколкото да си играят с живота и здравето - своите и на близките си.
    Откакто от три мандата има поне някаква законност и сигурност, хората се поотърсиха от робската си психика и тук-там започнаха да си търсят и отстояват правата. Още 40-50 години без комунисти в правителството и току-виж сме проимали и прохождащо гражданско общество.

    Но на помиярите по форумите, които пишат срещу заплащане от страна на БСП това не им е интересно. България и добруването на българите е без значение... само да има стотинки... стотинки от същата ръка, която преди това е грабила пачки от пенсионните фондове на родителите им, от приватизацията, от валутния резерв, от златния резерв, от фонда с розово масло, от банките-пирамиди... Ето такива мърлячи пишат срещу Борисов и ГЕРБ (не, че те са цвете, но са на недостижимо разстояние от некадърната и крадлива паплач от БСП). Та тези вечно недоволни дрИскачи са хора без памет. Хора без култура. Хора безродници, без грам интелект и понятие за чест и достойнство. Абе, как може да ни си спомняш какъв ужас и мрак цареше в тази държава само преди 11-12 години?! Луди ли сте? Тъпи ли сте?! Или сте просто нагли.

    Коментиран от #62, #70

  • 54 джоро

    6 1 Отговор
    тия не са много умни щом са се застраховали при " анцуизите" ...

    Коментиран от #57

  • 55 игор

    7 3 Отговор

    До коментар #41 от "Ефтини сензации":

    ти пък какво общо имаш с България ...
  • 56 плевен

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Расулюлах":

    Идиот.
  • 57 баба

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "джоро":

    Там са застраховани причинителите на катастрофата, а тези са потърпевшите.Държавата ни набута в ръцете на мутрите.
  • 58 Uflaf

    7 1 Отговор
    Нещата се връщат на зад . Не че някога са си отишли. Бяха прикрити зад "Бели якички и костюми". Но Главния връща бирниците на власт и хората с "Официалния анцунг" . Те са му другарчета от едно време и си му е в кръвта. Въобще не ме учудва ,че застрахователи в малко населено място бият някого в офиса или пред него. Мислите ли ,че разходките в багажник не работят и до днес. А те са толкова нагли защото пълнят своите и на държавните партийни изедници от всички партии джобчетата. Въоръжете се колкото може по-законно и да започва народно правораздаване като няма съд . България е циганизирана джунгла с измито лице като за пред чужденците и пълно с канибали в храстите. Връщате нещата към тотално ограбване на народа ,ще върнете и Революция рано или късно. Въпрос на време и търпение.
  • 59 Хасанчо

    7 0 Отговор
    Трябва наистина да сте луди или самите Вие да имате нужда от мутри за да отидеш в офис на булинс , тим или спартак. Лошото е че имат и много производни защото са холдинги с огромни пипала. Къса памет имат някои хора. Това са Вис , Сик , Тим и производните им. Мутренска олигархия ковяща законите с лоби в парламента и от чужбина / Русия и банките им/. Те си имат държава . Не ВИЕ . Вие сте роби и овце за стригане.
  • 60 ЕВРО ТЕСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Мизирабъл":

    А ГРЕБ КВИ СА ???
    А. КОМУНИСТИ.
    Б. БУШМЕНИ
    В. АБОРИГЕНИ
    Г. НЕЗНАМ
  • 61 Чичо Сашо

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Ефтини сензации":

    Да имам въпрос - какво от това? Ми почивай си във Франция, щом ти харесва... Ние, простолюдието, предпочитаме Тенерифе, Бали, Тайланд, абе какво значение има... Може би, в момента на дядо ти фабриките са мои, но какво общо има това по темата?
  • 62 Чичи Сашо

    6 2 Отговор

    До коментар #53 от "Eistee":

    Нагъл е рендето Борисов!
  • 63 Николай

    4 0 Отговор
    Булинс е врачанска мутренска застрахователна компания. Във Враца мутрите все още командват.
  • 64 Чочо

    5 0 Отговор
    Решението е просто създава се държавна фирма за гражданска отговорност и всички тези измамници ще духат супата. Е ако чиновниците решат ама какво ще крадат техните хора тогава.
  • 65 Николов

    6 0 Отговор
    Когато гражданите плащат своята застраховка е добре за всички застрахователни дружества...!Както обикновените граждани намират пари да платят навреме за застраховка,така и застрахователите да намерят пари и да платят когато се налага!!!Рзправии не е нужно, всичко е написано и е ясно...!Закона да се спазва и държавният апарат да се намеси и съответните органи...!
  • 66 Георги

    3 0 Отговор
    Според мен най-добре ще бъде да има само една държавна застрахователна компания като ДЗИ навремето!Без частници!
  • 67 Дон Кихот

    2 0 Отговор
    Спасението е ясно:една държавна компания за да няма никой избор а всички останали вън от бизнеса и след произшествие до 1 седмица всичко да бъде платено!Щом ние си плащаме и те трябва да си плащат!Законите трябва да важат за всички!За мен цветовете и партиите трябва да бъдат равни пред закона!Ако някой има куража нека каже че не съм прав!Ето за това не можем да се оправим!На простия българин все някой друг му е виновен:партията,цвета,Бати Бойко,Корнелия Нинова,Ахмед ,Доган,Путин,Тръмп,Извънземните....!?От 89 насам се занимаваме с глупости!
  • 68 Да ти ееее

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Sultanit":

    ДА ТИ ЕЕЕЕЕ
  • 69 Река Пекос

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "балама":

    Точно така, освен това шерифа и органите на властта в дивия Запад също са въоръжени и не си поплюват, за разлика от нашите мишоци в униформа
  • 70 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Eistee":

    То бива един човек да е прост, но чак пък толкова не е нормално
  • 71 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Вис са бсп, сик са от герб а ние сме дебели, щото ги търпим , бързи кредити , нап, застраховка други всичко е тяхно ,
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове