Задава се скандал по оста ЦСКА-София - Ботев Пд

6 Септември, 2018 14:19
6 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2211
Автор: Милена Трачева

Задава се огромен скандал по оста ЦСКА-София - Ботев (Пловдив) заради желанието на червените да отмъкнат звездата на канарчетата Тодор Неделев, пише Sportal.bg.

Вече няколко медии обявиха, че ЦСКА-София води преговори с капитана на пловдивчани, а преди минути се появи информация, че той е приел предложените му условия.

От Ботев обаче, категорично отричат да знаят за такова нещо и обявиха, че никой не е разговарял с тях, а още по-малко се водят преговори на ниво клуб-клуб. Пловдивчани припомниха, че ако червените водят такива с играча без знанието на сегашния му тим, деянието е наказуемо от ФИФА.

Звездата на канарчетата има цена и ако някой иска да го вземе, няма да е безплатно, а ще трябва да я плати, разкрива спортният сайт. Процент от трансферната сума ще отиде и за Майнц.

Не е изключено цялата шумотевица да е подготовка за трансфер на Неделев в ЦСКА-София, но през зимата. В Пловдив пък вече започна сериозно негодувание от писанията на определени медии, за които се твърди, че се опитват да окажат натиск за осъществяване на сделката.