Last news in Fakti

7 Септември, 2018 08:20 3 172 16

Британец преби възрастен мъж в Слънчев бряг (ВИДЕО)

  • бастун-
  • британец-
  • слънчев бряг

Отново агресия от чуждестранен турист в Слънчев бряг. 68-годишен мъж с бастун е бил нападнат в 4-звезден хотел от по-млад турист от Великобритания, съобщи Нова тв.

Побоят станал в коридора на петия етаж. След насилието младият мъж е слязъл през балконите на хотела. Малко по-късно 27-годишният Дани Джеймс е задържан.

Нападнатият е прегледан от лекари, които установили, че няма сериозни наранявания.

Около половин час след полунощ срещу четвъртък Дани Джеймс Кнот се прибира в стаята си на 5-я етаж, като преди това е вдигнал невъобразим скандал във фоайето на хотела, на рецепционистките и на охраната. Наложило се да бъде извикана майка му, за да го убеди да се прибере в стаята си.

Тя го държи под ръка в коридора, където внезапно с бантунче в ръка, се появява беззащитният инвалид. Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредица от удари на 68-годишния човек, поваляйки го и на пода.

Жертвата е обезобразена – черепът му е счупен на две места, лицето му е също било цялото в кръв. На финала освирепелият младеж изоставя човека на пода и се заключва в стаята си.

Повикана е полиция, но пияният и дрогиран отказва да отключи. Наложило се да бъде разбита вратата. През това време побойникът излязъл на терасата на 5-и етаж и без да разсъждава, че се намира на височина около 20 метра, започнал да се спуска по водещата колона, прескачайки терасите етаж по етаж надолу. Успял да слезе до двора на хотела невредим – по чудо. Там е задържан от охраната и униформените. При задържането му също е продължил да проявява агресия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дан

    37 1 Отговор
    Чужденците много взеха да си позволяват, когато са на "почивка" в България, защото знаят, че ще им се размине и не им пука. Жалко, че нямаме закони..
  • 2 дасйо

    34 1 Отговор
    Дано да са го пребили в ареста. Говедо червенокожо.
  • 3 Крокодил

    35 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нападнатият е прегледан от лекари, които установили, че няма сериозни наранявания.
    Публикувано във факти.бг: Жертвата е обезобразена – черепът му е счупен на две места, лицето му е също било цялото в кръв.
    Нещо не разбрах. нападнатия и жертвата едно и също лице ли са или не Марийке???

    Коментиран от #4

  • 4 Emperorex

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Крокодил":

    Използвай малко въображение като четеш,какво толкова безсмислена статия пълна с правописни грешки.Сефте.😀
  • 5 Синдикат на Ало Измамниците

    10 0 Отговор
    Наложило се да извикат майка му....... Тоя хотел охрана няма ли? Да го вкарат в асансьора и на втория етаж да е дълбооко заспал. Така процедирахме с колегите в такива случаи,а те не бяха никак малко.
  • 6 смок

    12 0 Отговор
    Абе вие четете ли какво пишете?
    1) "Нападнатият е прегледан от лекари, които установили, че няма сериозни наранявания."
    2) "Жертвата е обезобразена – черепът му е счупен на две места, лицето му е също било цялото в кръв."
    На кое да верваме?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хари

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    Като е толкова зле, не се хващай!Бий си камшика и си намери работа другаде ,при нормални условия - Гърция, Испания, Италия -все тая!А онези дето смятат, че туристите са "недосегаеми" - да им чистят те!
  • 10 играча в хотела

    5 0 Отговор
    Товаси е чист опит за убийство, той не го удря а директно го хваща за врата и се опитва да го удуши, заслужава доживотна пандела, както и майка му за съучастие, че не е извикала полиция да усмирят гадното и копеленце.
  • 11 Реалист

    8 1 Отговор
    А бе, морски мутри !!! Къде сте,бе ??? Нали сте много велики !!! Защо не му строшите главата на ТОЯ бабаит ??? Или само на беззащитни българи посягате и то ,когато сте повече от трима !!!!????

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Нападнатия е шотландец.
  • 13 за баланс

    0 1 Отговор
    Прав е човека какво ми се е разтрополил по коридорите с тоя бастун
  • 14 Враца

    1 0 Отговор
    Хора,на 38години съм.Сълзи ми течът от злоба,защо не съм бил наблизо.Кръв ще сере тоя,с такава злоба ще го бия ще го обезобразя..Ей мършии
  • 15 Сандокан

    2 1 Отговор
    Дебилските англета са като прасета.Или ще се въргалят в повърня или ще се закачат с по-слаби от тях.Ама когато му пръснеш мозъка на такъв чукундур ще си отървал света от едно човекоподобно.
  • 16 незнайко

    2 0 Отговор
    27 годишен с майка си !!! Джендър отвсякъде !!! Една солидна сума да плати на възрастния човек и директно извън БЪЛГАРИЯ, без право на влизане в близките 3 години !!! Сумата да е съобразена с техните закони и да е в тяхна валута !!!