Британец преби възрастен мъж в Слънчев бряг (ВИДЕО)

7 Септември, 2018 08:20
16 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2539
Автор: Светослава Ингилизова

Отново агресия от чуждестранен турист в Слънчев бряг. 68-годишен мъж с бастун е бил нападнат в 4-звезден хотел от по-млад турист от Великобритания, съобщи Нова тв.

Побоят станал в коридора на петия етаж. След насилието младият мъж е слязъл през балконите на хотела. Малко по-късно 27-годишният Дани Джеймс е задържан.

Нападнатият е прегледан от лекари, които установили, че няма сериозни наранявания.

Около половин час след полунощ срещу четвъртък Дани Джеймс Кнот се прибира в стаята си на 5-я етаж, като преди това е вдигнал невъобразим скандал във фоайето на хотела, на рецепционистките и на охраната. Наложило се да бъде извикана майка му, за да го убеди да се прибере в стаята си.

Тя го държи под ръка в коридора, където внезапно с бантунче в ръка, се появява беззащитният инвалид. Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредица от удари на 68-годишния човек, поваляйки го и на пода.

Жертвата е обезобразена – черепът му е счупен на две места, лицето му е също било цялото в кръв. На финала освирепелият младеж изоставя човека на пода и се заключва в стаята си.

Повикана е полиция, но пияният и дрогиран отказва да отключи. Наложило се да бъде разбита вратата. През това време побойникът излязъл на терасата на 5-и етаж и без да разсъждава, че се намира на височина около 20 метра, започнал да се спуска по водещата колона, прескачайки терасите етаж по етаж надолу. Успял да слезе до двора на хотела невредим – по чудо. Там е задържан от охраната и униформените. При задържането му също е продължил да проявява агресия.