Появи се СНИМКА на Николета Лозанова от времето преди да се превърне в Ни Ло

7 Септември, 2018 12:19
24 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 10350
Автор: Милена Трачева

Николета Лозанова невинаги е изглеждал по начина, по който сме свикнали да я виждаме днес. Преди всички пластични корекции и разкрасителни процедури, тя е изглеждала доста по-различно.

Към днешна дата бившата водеща на "Папараци" е сред най-желаните българки, но в зората на нейната слава това далеч не е било така. Нещо повече, Николета не се е различавала много от средностатистическите безлични момичета на нейната възраст.

Достоверни източници на столичен седмичник разказват, че бившата Мис Плеймейт има поне 5 корекции по лицето, макар да твърди, че е коригирала само устните си. Според информацията на неназованите издайници, тя два пъти си е преправяла скулите, два пъти е коригирала носа си и веднъж е изтънявала своята брадичка. Ботоксът и хиалуроновата киселина в устните изобщо не ги броим, пишат клюкарските издания.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

По прости изчисления красавицата e дала около 50 бона за подобрения по лицето си, като само скулите и контурирането на лицето й са стрували 10 хиляди лева.

View this post on Instagram

✨Тялото е поглед, а кожата - намигване.✨ За перфектна кожа това лято, използвай Restylane Vital skinbooster в @dermaact 💎 Истинска хидратация навреме, сега в пакети на специални цени ➡️ derma-act.shop

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on