Last news in Fakti

7 Септември, 2018 13:31 2 824 5

Първо изображение на електрическото SUV Mustang

  • ford-
  • mustang-
  • mach 1

Ford публикува първото изображение на електрическия кросоувър в стил Mustang, за който се говореше напоследък. Серийното производство на новия модел трябва да започне през 2020 г.

Рисунката потвърждава слуховете, че електромобилът ще представлява всъдеходно купе. От Ford разказват, че след посещение на представители на компанията в Китай дизайнерите са били принудени да внесат изменения в проекта. Било решено да бъде увеличен размерът на екрана на мултимедията, защото китайците си падали по по-големи дисплеи.

От Синия овал не съобщават никакви технически подробности за електрическото SUV. По непотвърдена информация то ще може да изминава между 480 и 500 км с едно зареждане и ще се произвежда в Мексико.

В началото на годината плъзна слух, че моделът може да получи името Mach 1, а както в миналото са обозначавани някои от най-мощните версии на Mustang. Според Automotive News обаче във Ford са се отказали от идеята заради критики от почитателите на марката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СПМ

    10 4 Отговор
    Боже,Боже защо всички спортни автомобили се превръщат в SUV-ита

    Коментиран от #4

  • 2 Електрошок

    3 0 Отговор
    Изменения в проекта-по-голям дисплей?!
    Ба си изменението!
  • 3 Алфа Ромео

    5 2 Отговор
    Мустанг СУВ, ужас, извратена раута....
  • 4 цистит

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "СПМ":

    за да ти гледам над реното и да знам в коя лента да се престроя когато се развали
  • 5 Transporter

    2 0 Отговор
    Нерде ,,Шелби,, , нердде SUV ???