7 Септември, 2018 14:06 4 350 7

Поредна марка пропуска салона в Париж

  • opel-
  • автосалон-
  • париж 2018

Ръководството на Opel е взело решение марката да не участва на автомобилното изложение в Париж. Новината идва едва месец и половина преди салона и е пълна изненада за организаторите, които вече понесоха тежки удари заради отказа от участие на някои от най-големите производители в света.

На Парижкото изложение няма да има щандове на Aston Martin, Bentley, Fiat Chrysler, Ford, Lamborghini, Mazda, McLaren, Mitsubishi, Nissan, Rolls-Royce и дори Volkswagen. Skoda обаче ще участва.

Производителите обясняват отказа си от участие с все по-тежките трудности, които срещат в привличането на вниманието на публиката и медиите. Вместо да отчитат присъствие на автосалони компаниите предпочитат да организират специални събития, посветени на конкретен модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    22 3 Отговор
    Какво има да им гледаме. Има картинки за това. Искаме да ги караме но не можем да си ги купиим. Отделно че всяка година изчезва по една марка, а тези кото остават са вече много еднакви
  • 2 дддааа

    12 0 Отговор
    Това означава.че автосалона в Париж вече не е престижен.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Чичу Ади

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "дддааа":

    Това по-скоро означава, че отминава времето на автосалоните. Те дори в статията ти го подсказаха, че производителите предпочитат да направят собствена промоция, на която цялото внимание да бъде насочено към марката и моделите й. Така се избягва плащането на таксата за участие в автосалона. Освен това масово се отказват луксозните марки, защото по такива салони обикалят предимно зяпачи и влогъри. Хората с пари и реален интерес отиват при местния дилър и си правят сделките. Вече ревюта има за всяка една кола, достатъчно е да изгледаш няколко сравнителни клипа в тубата и да се насочиш към марка и модел според бюджета си, без да обикаляш като пчеличка от щанд на щанд.
  • 4 Антон 1

    3 0 Отговор
    Аз ходя вече няколко пъти във Франкфурт ! Всеки път пр 2013 г. е по-слабо и все повече “електрическо”! Не ме кефи ! Ще отида обаче , живот о здрав и догодина ,поне да пиина няколко дена бира !
  • 5 еияпв

    0 0 Отговор
    Аз държа изложението в Женева и ги таксуваме на час престой на автомобила. Отделно изискваме банкови гаранции и систематичен одитинг. Всичко става с предварителен договор и стоп капаро при поискване до изчерпване на количествата.
  • 6 Бесен Язовец

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "дддааа":

    Не знам колко е престижен парижския автосалон, но на Московския беше пълно с руски и китайски марки, че и ирански имаше даже, много престижно беше.
  • 7 цистит

    1 0 Отговор
    кефи ме как само конкретни вагаджийски фирми са избрали да са там защото класа на коли не е много мега мега