8 Септември, 2018 11:46 5 601 3

Кристин Илиева: Обичам Дивна!

  • илиева-
  • катастрофа-
  • приятел-
  • дивна-
  • обич-
  • приятелство

Моделът призна, че има приятел

Моделът Кристин Илиева призна за първи път пред списание Love style, че има приятел, който е с нея още преди жестоката катастрофа на 12 март.

"Скоро ще направим една година, откакто сме заедно. След инцидента той беше плътно до мен, подкрепя ме през цялото време, вдъхва ми сила и ми дава сила да се боря. Приятелят ми не е популярен, както предишната ми връзка с рапъра Кристо, но не ми се иска да казвам каквото и да е за него. Не че е тайна, но вече не желая да афиширам личните си отношения. Промених се", сподели Кристин пред списанието.

Тя призна, че с певицата Дивна, предизвикала катастрофата, в момента са в добри отношения, въпреки че двете не са толкова близки, както преди.

"Когато се видяхме за първи път, двете се разплакахме, защото аз я обичам. Случват се такива неща, можеше и аз да съм зад волана. Просто това е било писано да стане. Тя направи невероятен подарък за рождения ми ден на 20 август - подари ми песен, която все едно е писана за нас двете, и е уникална. Не знам дали ще излезе, по-скоро си е нещо наше", казва още Илиева. Тя никога не е имала намерение да заведе дело срещу Дивна.

Кристин призна още, че борбата й да се възстанови напълно ще продължи още дълго време, защото й предстои сериозна операция на коляното на десния крак в края на септември в Истанбул. След това ще продължи с по-тежки рехабилитации и би трябвало след това да може да ходи без патерици.

Красавицата е претърпяла до този момент над десет операции. Няколко пъти била на косъм от смъртта. Тежката костна инфекция, за която я информирали докторите в Турция, също застрашавала живота й.

"Тогава всъщност изпитах панически ужас и се изплаших, че мога и да не оживея. Те веднага започнаха да ми вливат много силни антибиотици. И сега продължавам да ги пия, защото самата инфекция е излекувана, но за да бъдат сигурни, че по никакъв начин няма да се развие отново, продължавам лечението", споделя още моделът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 556

    13 4 Отговор
    Коментирайте нещо и за Славчо, който се напъва да прави известни малки момиченца и така им скапва нормалното човешко развитие, можеше и двете да са ивналидки в момента
  • 2 Миню, бащата на Стайко

    9 3 Отговор
    Славчо си е Славчо, а ти си педерасчо. Това му е работата на дългун. Да не би да ги кара против волята им? Имат си родители и отговорността е тяхна!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.