8 Септември, 2018 21:31 4 271 2

Пиян шофьор опита да избяга от полицаите във Варна

  • пиян шофьор-
  • полицаи

Срещу него е образувано предварително производство

Пиян шофьор опита да се измъкне от полицейска проверка, но осъмна в ареста. Срещу него е образовано предварително производство. За шофиране след употреба на алкохол пред съда ще отговаря още един варненец, а мъж от Слънчево и засечен дрогиран зад волана.

38-годишният А. А. се прибирал с фолксвагена си от квартал "Аспарухово" към централната част на Варна. В 3,20 часа сутринта полицейска патрул опитал да го спре за рутинна проверка в квартала. Мъжът стъпил здраво на газта и подминал униформените.

Те подали сигнал до колегите си, които в това време били в уширението на Аспарухов мост. Минути по-късно вторият екип успял да спре варненеца. Според дрегера той шофирал с 1,70 промила в издишания въздух.

Друг варненец също изкара едно денонощие в ареста, след като бе спрян за проверка с форда си в село Кичево. Неговите промили за 1,94. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

38-годишен мъж от Слънчево също ще бъде съден по бързата процедура. Той нямал алкохол в кръвта си, но полевият тест реагирал на наркотични вещества.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    1 0 Отговор
    За такива само затвор и обществено полезен труд, както и лишаване от право да управлява МПС 5 години за над 1.2 промила и 10 години за над 2 промила, защото има и такива идиоти.
  • 2 Преброяване на бесните язовци

    1 0 Отговор
    "Срещу него е образовано предварително производство." Аз пък си мечтая Марийчето да се образува на образована. А дано, ама надали.