Last news in Fakti

8 Септември, 2018 21:00 6 725 15

Камък в главата на гурбетчия, отишъл на дискотека

  • гастарбайтер-
  • гоце делчев

Двама пребити младежи са приети едновременно за лечение в благоевградската болница, те са пострадали пред дискотеки в Гоце Делчев и Благоевград след купон с приятели.

Гастарбайтерът в Германия Ив. Иванов бил на парти в родния си град Гоце Делчев.

Нападнат е неочаквано около 01.40 часа пред дискотека на ул. „Тодор Александров” след възникнал спор с друг мъж. При сбиването е ударен с камък по главата. Окървавен от силния удар, залитнал и наранил сериозно и крака си.

Първа помощ на пребития младеж е оказана в болница „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев, където е обработена раната на главата му и са му направени шевове.

След лекарския преглед и стабилизиране на състоянието му е транспортиран вчера сутринта с линейка за болницата в Благоевград. Свикан е екип от ортопед и хирург за консултации.

„Пострадалият е с фрактура на глезена, предстои оперативно лечение, остава под активно лекарско наблюдение в МБАЛ – Благоевград”, каза началникът на ортопедия д-р Папочиев.

„При направените изследвания е установено, че пациентът е с мозъчно сътресение, направен е скенер и е настанен в травматология”, поясни дежурният хирург д-р Соколов.

Неотлъчно до младежа са неговите близки, които отказаха коментар с мотив, че очакват служителите на реда да си свършват работа, и тогава ще дават изявление. Образувано е досъдебно производство по случая.

Още един пострадал младеж, гост в Благоевград, е с мозъчно сътресение, приет е за лечение в хирургия след сбиване призори около 06.00 часа. 24-годишният М. Митев, който живее в София, завчера бил на купон с приятели в Благоевград.

При излизане от дискотека възникнал скандал с друга компания и гостенинът е ударен с бутилка по главата. След нападението той за кратко загубил съзнание, приет е в спешно отделение объркан. След изследванията и лекарския преглед е настанен в хирургично отделение. „

Пациентът е адекватен, остава за лечение за овладяване на получената контузия на главата”, съобщи д-р Соколов.

Пострадалият младеж поясни, че сбиването е станало пред дискотеката, той отказа да коментира подробности. Обстоятелствата, довели до двата инцидента, се изясняват от служители на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лайната

    30 4 Отговор
    Прекарал е време в Германия и е придобил самочувствие, едновремено с което е И забравил да се кланя на кенефистаските татари, които пък не са свикнали да гледат хора със самочувствие И ТН И ТН
  • 2 957

    32 4 Отговор
    В България останахме само ТЪПАЦИ!

    Коментиран от #12, #15

  • 3 ФБЩ

    6 28 Отговор
    Поредния боклук ял пердах. Да свиква.
  • 4 Анонимен

    26 3 Отговор
    В българия е останала тиня*Та + робите й , щото водоема с интелигенцията изтече отдавна!

    Коментиран от #5, #13

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 756

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    И задника в тавана да си удариш от яд и злоба това, което казва номер 4 е факт!
  • 7 гост

    20 2 Отговор
    Има ли още нормални хора който да ходят на дискотеки и кръчми в България.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Спомня ли си някой дискотека " Индиго" ? И какво се случи там? От тогава чуя ли "дискотека", минавам по съседната улица !! Ходенето е много полезно за здравето. Укрепва сърдечната дейност !!
  • 11 Ташко Мъдев

    10 1 Отговор
    В обществото ни се надига вълната на простащината, селяндурския манталитет и поведение.
    Липсата на толерантност, псвевдо патриотизма води до това. Възпитаните хора и въобще културното поведение е обявено за гейско и либерално а тъпанара и мутрата е образец на държание.
    Да вметна-против Истанбулската конвенция съм, но и против тропането на хора с потури и времето на националния флаг с повод и без повод съчетано с простащината.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Михаил

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    добре , че Левски , Ботев и другите ни поборници за свобода не са били като сегашната "интелигенция" която си би шута , че сега щяхме всички да сме с фесове...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 румен василев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "957":

    Така си е