9 Септември, 2018 10:28 1 129 0

Джон Тери ще стане съотборник на Попето

  • тери-
  • попов-
  • спартак москва-
  • астън вила-
  • трансфер

Английският защитник ще премине в Спартак Москва

Българският национал Ивелин Попов може да се сдобие със звезден съотборник в Спартак (Москва). Бившият английски национал Джон Тери е пред трансфер в руския клуб.

Информацията е на журналиста Анджело Манджианте от италианската версия на „Скай Спортс“. На профила си в „Туитър“ тази сутрин той обяви, че 37-годишният защитник в момента е в Рим и преминава медицински прегледи преди да подпише за една година със Спартак.

За последно Джон Тери игра за Астън Вила и през миналия сезон записа 36 мача и един гол във всички турнири за тима от Чемпиъншип. В периода 1999-2017 година бранителят беше част от Челси, като през сезон 1999/2000 беше преотстъпен на Нотингам.

Със „сините“ от Лондон Тери спечели пет шампионски титли на Висшата лига, пет пъти триумфира във ФА Къп, три пъти в Купата на Лигата, два пъти взе Къмюнити шийлд и по един път стана краен победител в Шампионската лига и Лига Европа.

Очакваният трансфер на бившия английски национал в Спартак (Москва) е отговорът на тима от руската столица на удара на Зенит, който през това лято се подсили с Клаудио Маркизио от Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА