Надрусан чистач псува наред полицаи на майка

9 Септември, 2018 22:00
9 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2776
Автор: Светослава Ингилизова

Пловдивчанин отнесе глоба за хулиганство, след дръзка псувня към полицаи в Пловдив. Той обидил органите на реда на майка, след което е бил прибран за едно денонощие в ареста, съобщава "Трафикнюз".

Грозната случка се е разиграла в двора на Първо районно. Пловдивчанин бил осъден на обществено полезен труд. Задължението му било всеки ден да почиства двора и района около сградата на Първо РУП.

НА 28 август, по време на задълженията си, пловдивчанинът припаднал пред входа на полицейската сграда, пред погледите на униформени и граждани.

Двама от служителите на районното се опитали да му помогнат. Той им разказал, че се чувства зле, защото предишната вечер е приел две хапчета ривотрил и доза хероин. Виждайки, че е неадекватен, полицаите го изпратили да си ходи и когато е по-добре да се върне и да продължи с чистенето.

Минути по-късно, след като се свестил, мъжът се обърнал към полицаите и закрещял без да бъде провокиран : „Писна ми от вас, айде ще ви … майката!“.

Всички погледи на минувачи и служители били вперени в чистача. Той продължил да вика, което наложило поставянето на белезници и отвеждането му в ареста.

Още на следващия ден пловдивчанинът се изправил пред Районния съд. Наложена му е била глоба за дребно хулиганство в размер на 200 лева.